Μάριος Ιορδάνου: Ο σκύλος μου έφυγε πριν από κάποιους μήνες και η απώλειά του δεν συγκρίνεται με όσα εγκεφαλικά κι αν πέρασα

Μετά τα τέσσερα εγκεφαλικά επεισόδια, μεταφυσική εμπειρία καμία, ούτε φώτα ούτε τούνελ, τίποτα, περιέγραψε ο ηθοποιός

O Μάριος Ιορδάνου μίλησε για τα τέσσερα εγκεφαλικά επεισόδια που υπέστη, που παραλίγο να αποβούν μοιραία, και τον θάνατο του σκύλου του.

Αρχικά, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν φοβάται τον θάνατο και ότι απολαμβάνει τη ζωή: «Δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Όχι. Όταν θα είμαι εγώ εκεί, δεν θα είναι αυτός, οπότε δεν του επιτρέπω να είναι και τώρα εδώ. Ζω τη ζωή μου χωρίς να φοβάμαι το τέλος και χωρίς να ψάχνω νοήματα. Όλοι ψάχνουν το νόημα της ζωής. Το μόνο νόημα είναι να τη ζήσεις. Ε, εγώ τη ζω έτσι όπως γουστάρω χωρίς σειρήνες στο κεφάλι μου. Δεν ακούω κανέναν. Οι άλλοι είναι θόρυβος. Πρέπει να ακούς τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει για μένα ούτε πριν ούτε μετά. Υπάρχει το τώρα. Ο άνθρωπος νομίζει ότι έχει χρόνο. Δεν έχει».

Σε ερώτηση για τη στιγμή που κόντεψε να πεθάνει και το γεγονός ότι οι γιατροί δεν διάγνωσαν τίποτα αργότερα, ο ηθοποιός σχολίασε στην εφημερίδα «On Time»: «Αληθεύει, ναι. Έκανα πρόσφατα μαγνητική και είναι σαν να μην πέρασα τίποτα. Νιώθω ότι αφυπνίστηκα ακόμα περισσότερο. Αυτό μόνο. Μεταφυσική εμπειρία καμία. Ούτε φώτα ούτε τούνελ, τίποτα. Έσβησα. Σκοτάδι. Έπεσα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και θυμάμαι το χέρι της Σοφίας να με σηκώνει και να μου λέει «κρατήσου να δεις τον Μπράντο», τον σκύλο μου. Και να σου πω κάτι; Ο σκύλος μου, το παιδί μου, το τρίτο μέλος της σχέσης μας, δεν είναι πια εδώ. Έφυγε πριν από κάποιους μήνες και η απώλεια του δεν συγκρίνεται με όσα εγκεφαλικά κι αν πέρασα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr