Βασίλης Ζούλιας: Το απελπισμένο αγόρι που κάποτε πήδηξε στο κενό γιατί δεν άντεχε να ζει, δεν μένει πια εδώ, γράφει σε ανάρτηση

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε με αφορμή τα 32 χρόνια νηφαλιότητάς του 

Ο Βασίλης Ζούλιας θέλησε να αντατρέξει στο παρελθόν στην περίοδο που ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά και με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου να πει το δικό του «όχι» στους δαίμονές του και να γιορτάσει τα 32 χρόνια νηφαλιότητάς του.

Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram, δημοσίευσε ένα παλαιότερο πρωτοσέλιδο με τίτλο «Στο κενό, νεαρός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει». Ο σχεδιαστής μόδας έχει μιλήσει με ειλικρίνεια αρκετές φορές για τις απόπειρες αυτοκτονίας του.

Αναλυτικά, έγραψε:

«Αυτή η φωτογραφία είναι αφιερωμένη σε όλους όσους με ρωτάτε… μα καλά ούτε ένα ποτηράκι κρασί μετά από τόσα χρόνια; 32 χρόνια σε αποχή σήμερα από αλκοόλ και ναρκωτικά. Ισως κάποιοι σοκαριστείτε, αλλά ίσως κάποιοι πείτε αφού το κατάφερε ο Βασίλης Ζουλιας ίσως μπορέσω και εγώ. Αυτο το απελπισμένο αγόρι που κάποτε πήδηξε στο κενό γιατί δεν άντεχε πια να ζει έτσι στα 25 του χρόνια δεν μένει πια εδώ… σχεδόν δεν τον αναγνωρίζω.. πέρα από το kenzo κοστούμι του, το πουκάμισο επι παραγγελία και τα καστόρινα παπούτσια του, βλέπετε η εικόνα έπρεπε πάντα να είναι σωστή… Αυτός που μένει πια εδώ είναι ο Βασίλης δεξιά ευγνώμων μα τόσο ευγνώμων για την ζωή του σήμερα! Το δικό μου ΟΧΙ…».

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr