Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Brokeback Mountain: Είναι φασιστικό κάποιος να απαιτεί να κατέβει μία παράσταση που μιλάει για αγάπη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Brokeback Mountain: Είναι φασιστικό κάποιος να απαιτεί να κατέβει μία παράσταση που μιλάει για αγάπη

Ο ηθοποιός μοιράστηκε την άποψή του για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η θεατρική παράσταση «Brokeback Mountain»

mpourdoumis
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η θεατρική παράσταση «Brokeback Mountain», η οποία αφορά έναν ομοφυλοφιλικό έρωτα, καθώς και για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», όπου χαρακτηριστικά είπε: «Μεσαίωνας. Διαχρονικά το θέατρο παρουσιάζει όλους τους ανθρώπους, όλων των σεξουαλικών προτιμήσεων, όλα τα κοινωνικά στρώματα. Σημασία έχει η αγάπη. Είναι αρκετά φασιστικό το ότι κάποιος απαιτεί να κατέβει μία παράσταση που έχει αυτό το περιεχόμενο και μιλάει για αγάπη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d56lhtqun1cx)

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για το αν έχει βρεθεί ο ίδιος στο στόχαστρο κριτικής, ο ηθοποιός ανέφερε: «Κάτι πολύ χαρακτηριστικό ήταν η ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικες στο δωμάτιο», όπου υποδύθηκα τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν πέρασα πολύ καλά με αυτά που άκουσα, είχα κριθεί πάρα πολύ σκληρά. Επίσης, μία άλλη στιγμή που θυμάμαι για άλλους λόγους ήταν όταν κάναμε το σήριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη».

Τέλος, ερωτώμενος για την πρώην σύζυγό του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε: «Παίζουμε στην ίδια παράσταση με την πρώην σύζυγό μου. Είμαστε και οι δύο καλλιτέχνες, είμαστε ηθοποιοί, έχουμε ξαναπαίξει μαζί στο θέατρο. Πάντα με έναν τρόπο θα είμαστε οικογένεια. Δεν θα σταματήσουμε να είμαστε οικογένεια. Μεγαλώνουμε ένα παιδί».

Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης