Λευτέρης Πανταζής: Έχασα τη φωνή μου πριν από 12-13 χρόνια, το έπαθα από πολύ μεγάλη στενοχώρια

Τότε οι γιατροί μου είχαν πει ότι θα μιλήσω σε έξι μήνες και θα τραγουδήσω σε έναν χρόνο κι εγώ μίλησα την έβδομη ημέρα, αποκάλυψε

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του πριν από κάποια χρόνια, η οποία είχε επίπτωση στη φωνή του.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε: «Πέρασα μία περιπέτεια πριν από 12-13 χρόνια, από πολύ μεγάλη στενοχώρια, από την κόρη μου που ήταν στην Αμερική. Γενικά δεν ήμουν καλά κι έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό που έχασα τη φωνή μου. Ήταν περίπου όπως αυτό που έπαθε ο φίλος μου -και περαστικά του- ο Δημήτρης Σταρόβας. Τότε οι γιατροί μου είχαν πει ότι θα μιλήσω σε έξι μήνες και θα τραγουδήσω σε έναν χρόνο κι εγώ μίλησα την έβδομη ημέρα. Ήταν θαύμα. Πιστεύω πολύ στον Θεό και κάνω πολλά πράγματα για τους ανθρώπους, με βοηθάει πολύ η Εκκλησία, είμαι κοντά στην Εκκλησία. Αλλά δεν χρειάζεται να τα λέω αυτά».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, ο τραγουδιστής μοιράστηκε ποια πράγματα πιστεύει ότι τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα: «Πιστεύω ότι η αγάπη του κόσμου, η πίστη μου, η οικογένειά μου - η οικογένεια είναι μεγάλο πράγμα, να είναι δεμένη, είναι ο πυρήνας - νομίζω ότι όλα αυτά με βοήθησαν πάρα πολύ και ξαφνικά την έβδομη ημέρα είπα στους γιατρούς ότι "τη σκαπουλάραμε!"».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου, γιατί πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να περάσω να με δει και το έπαθα μέσα στο ιατρείο του».

Σε ερώτηση για το αν άλλαξε κάτι στη ζωή του μετά από αυτήν την περιπέτεια υγείας, ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε: «Μερικούς φίλους τους έκανα πέρα. Ξεκαθάρισα μέσα μου πράγματα, άρχισα να λέω και "όχι", να ξεκουράζομαι παραπάνω, να ασχολούμαι αποκλειστικά με τη δουλειά μου και ό, τι ήτα αρνητικό να το κόβω και στο θετικό να είμαι κοντά του».

Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr