Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ: Η πρώτη εικόνα του ηθοποιού ως Μπρους Σπρίνγκστιν από την επερχόμενη βιογραφία

Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ: Η πρώτη εικόνα του ηθοποιού ως Μπρους Σπρίνγκστιν από την επερχόμενη βιογραφία

Το «Deliver Me From Nowhere» αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο

white-springsteen
Η πρώτη ματιά του σταρ της σειράς «The Bear» Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ως Μπρους Σπρίνγκστιν στη βιογραφική ταινία «Deliver Me From Nowhere» δόθηκε στη δημοσιότητα καθώς η παραγωγή έχει ξεκινήσει.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Σκοτ Κούπερ («Crazy Heart», «Hostiles»), το «Deliver Me From Nowhere» διασκευάζει το ομώνυμο βιβλίο του Γουάρεν Ζέινς για τη δημιουργία του άλμπουμ «Nebraska» του Σπρίνγκστιν το 1982. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται κυρίως στη γενέτειρα του «Αφεντικού», το Νιου Τζέρσεϊ και τη Νέα Υόρκη, και ένα μέρος θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο.
Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου, η ηχογράφηση του «Nebraska» από τον θρυλικό τραγουδιστή «σηματοδότησε μια κομβική στιγμή στη ζωή του, για την οποία θα μιλούσε ανοιχτά μόνο δεκαετίες μετά την κυκλοφορία της. Θεωρείται ορόσημο στη μουσική του οδύσσεια και πηγή έμπνευσης για μια γενιά καλλιτεχνών και μουσικών. Ηχογραφημένο σε ένα μαγνητόφωνο 4 στροφών στην κρεβατοκάμαρα του Σπρίνγκστιν στο Νιου Τζέρσεϊ και χωρίς την E Street Band, το "Nebraska" θεωρείται ένα από τα πιο διαχρονικά έργα του Σπρίνγκστιν - ένας ωμός, στοιχειωμένος ακουστικός δίσκος που κατοικείται από χαμένες ψυχές που αναζητούν έναν λόγο να πιστέψουν».

Κλείσιμο
Πέρα από τον Άλεν Γουάιτ, το καστ περιλαμβάνει τον Στίβεν Γκρέιαμ ως τον πατέρα του Σπρίνγκστιν, τον Πολ Γουόλτερ Χάουζερ ως τον τεχνικό κιθάρας Μάικ Μπατλάν και την Οντίσα Γιανγκ, η οποία φημολογείται ότι θα παίξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Τον Μάιο, το Variety ανέφερε ότι ο Τζέρεμι Στρονγκ βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Τζον Λάνταου, τον επί χρόνια μάνατζερ του Σπρίνγκστιν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης