Κώστας Μαρτάκης για τη μουσική: Με απείχαν και απείχα, γιατί είχα και εγώ την ανάγκη να βρω ξανά το κέντρο μου

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην παύση που είχε κάνει για μερικά χρόνια από τη δισκογραφία

Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε για τις οποιεσδήποτε κόντρες ή αρνητικές σχέσεις που μπορεί να είχε με άτομα του χώρου και τον λόγο που είχε απομακρυνθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα σε άλλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μαρτάκης ανέφερε: «Γενικά μού έχουν φερθεί πάρα πολύ ωραία, είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσουν τα προβλήματα και μάλλον το εκπέμπω αυτό. Όταν υπάρχουν προβλήματα που θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζουν ψυχικά, γιατί δεν είναι στο ένα πρόβλημα, σηκώνω τα χέρια ψηλά και φεύγω. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, στο ένα πρόβλημα, το πάω μέχρι τέλους. Ψυχικά όμως δεν θέλω να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου. Μου έχουν φερθεί πάρα πολύ ωραία και στην τηλεόραση και στο θέατρο και στο τραγούδι».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, συμπλήρωσε: «Σίγουρα κάποιους έχω ενοχλήσει και έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό, σίγουρα μπορεί εγώ να έχω παρεξηγήσει κάποιους άλλους. Είναι πολλά χρόνια πορείας οπότε μπορεί να έχουν συμβεί μαναφούκια άθελα μου. Ζητάω συγγνώμη σε όποιον έχω ενοχλήσει, θα ήθελα να μου ζητήσουν συγνώμη και αυτοί που έχουν κάνει τα μαναφούκια αλλά δεν πειράζει, είμαι μεγάλη καρδιά. Δεν θα γίνει τίποτα και δεν με νοιάζει κιόλας».

Συγχρόνως, τόνισε: «Έχω μια φιλοσοφία που λέω ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα παλιά είναι παλιάνθρωποι. Οπότε τα αφήνεις πίσω και πας παρακάτω. Λόγω ζωδίου είμαι και 'γω πολύ οξύθυμος και παρορμητικός αλλά δεν φτάνω στο σημείο να θέλω να κάνω κακό σε κάποιον άλλο. Κι όσες φορές έχω φτάσει σε σημείο να φουντώσω πάρα πολύ σε σημείο να πω "θα σε πιάσω τώρα, θα σε πνίξω", δεν το κάνω, γιατί το θεωρώ πολύ κακό».

Για το διάστημα που είχε αποτραβηχτεί από το προσκήνιο, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Με απείχαν και απείχα, γιατί είχα και εγώ την ανάγκη να βρω ξανά το κέντρο μου. Κάθε 10 χρόνια - ως καλλιτέχνης αυτό πιστεύω - έχεις μια ανάγκη να υπάρξει το επόμενο σκαλί, η εξέλιξη. Δεν μπορώ να λέω τα ίδια που έλεγα στα 20 μου, έχω φτάσει 40 χρονών. Και υπάρχουν άλλοι 20αρηδες που είναι πολύ καλύτεροι. Οπότε πρέπει να κάνεις λίγο πίσω, να βρεις το κέντρο σου, να βρεις τι θες να κάνεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr