Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι έγκυος από τον σύντροφό της Χοακίμ Βαλέντε

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι έγκυος από τον σύντροφό της Χοακίμ Βαλέντε

Το 44χρονο μοντέλο θα γίνει μητέρα για τρίτη φορά - Τα δύο πρώτα της παιδιά τα έχει αποκτήσει με τον Τομ Μπρέιντι

Gisele_Bundchen
Η Ζιζέλ Μπούντχεν ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για τρίτη φορά, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της και εκπαιδευτή Jiu-Jitsu, Χοακίμ Βαλέντε.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι που μίλησε στο PEOPLE, οι δυο τους είναι ενθουσιασμένοι για το νέο κεφάλαιο της ζωής τους και επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και ηρεμία για όλη την οικογένεια.


Κλείσιμο
Η Μπούντχεν και ο Βαλέντε άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούνιο του 2023, αν και οι πρώτες τους κοινές εμφανίσεις είχαν καταγραφεί από τον Νοέμβριο του 2022, όταν τους εντόπισαν στην Puntarenas της Κόστα Ρίκα, μαζί με τα παιδιά του μοντέλου από τον προηγούμενο γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι — τον 14χρονο γιο της Μπέντζαμιν Ρέιν και την 11χρονη κόρη της Βίβιαν Λέικ.

Αρχικά, η Ζιζέλ είχε αρνηθεί τις φήμες για ρομαντική σχέση με τον Βαλέντε, ωστόσο οι δυο τους ανέπτυξαν τελικά μια βαθιά σύνδεση και τον Φεβρουάριο του 2024 επιβεβαιώθηκε ότι είναι μαζί από τον Ιούνιο του 2023. Μάλιστα, πηγή είχε αναφέρει πως το μοντέλο «άνθισε» μετά τον χωρισμό της από τον Μπρέιντι, καθώς βρήκε ευτυχία και ασφάλεια στη νέα της ζωή.
gisele_jiujitsu_arthro
Το σούπερ μόντελ είχε πει για τον Βαλέντε τον Μάρτιο του 2023 στο Vanity Fair: «Είναι ο δάσκαλός μας και, το πιο σημαντικό, είναι ένα άτομο που θαυμάζω και που εμπιστεύομαι. Είναι τόσο καλό να έχω αυτού του είδους την ενέργεια, να έχω τα παιδιά μου γύρω από αυτό».

Ο Βαλέντε φωτογραφίζεται τακτικά με την Ζιζέλ και τα παιδιά της, συμπεριλαμβανομένων πολλών ταξιδιών στην Κόστα Ρίκα, καθώς και στη γενέτειρα τους, τη Βραζιλία, από τότε που ανακοινώθηκε το διαζύγιό της από τον πρώην αστέρα του NFL.

Η Μπούντχεν και ο πρώην σύζυγός της, Τομ Μπρέιντι, χώρισαν τον Οκτώβριο του 2022 μετά από 13 χρόνια γάμου και μοιράζονται την κοινή επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Κίνηση - 28η Οκτωβρίου: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου - Ουρές πολλών χιλιομέτρων σε Κόρινθο και Λαμία

Νίκος Δένδιας: Προανήγγειλε την Ατζέντα 2030 - «Θα αποκτήσουμε τις ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις που είχαμε ποτέ»

Κρουζ Μπέκαμ: Η σύντροφος του Τζάκι Αποστέλ δείχνει την ουλή στην πλάτη της και αποκαλύπτει πως έμαθε να περπατάει ξανά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης