Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» ο Γιάννης Κέλι και ο Γιάννης Ρηγάκης τσακώθηκαν άγρια κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ σε στίβο λάσπης.
Οι δύο παίκτες διαπληκτίστηκαν έντονα όταν ο Κέλι διέκοψε το παιχνίδι, ξεκίνησε να βρίζει και υποστήριξε ότι ο Ρηγάκης τον χτύπησε, με τον δεύτερο να λέει ότι εκείνος χτυπήθηκε και ότι ήταν όλα ακούσια.
Ακολουθεί ο διάλογος
Κέλι: «Τρεις μπουνιές!»
Ρηγάκης: «Σοβαρά μιλάς τώρα; Κουτουλιά έφαγα»
Δείτε το βίντεο
Κέλι: «Ποια κουτουλιά ρε;»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d58m6wvvqr1t)
Κλείσιμο
Ρηγάκης: «Κουτουλιά στο κεφάλι μου ήταν»
Κέλι: «Κάθε παιχνίδι άουαου, άουαου»
Ρηγάκης: «Δεν μιλάω άσχημα, το κεφάλι μου ήταν»
Κέλι: «Φίλε, εσύ δεν μιλάς άσχημα, εγώ δεν βαράω, εγώ δεν βαράω»
Ρηγάκης: «Δεν σε έχω βρίσει»
Κέλι: «Εσύ δεν μιλάς άσχημα, εγώ δεν βαράω! Εντάξει;»
Ρηγάκης: «Τζόνι ακούσια ήταν όλα!»
Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε τελικά από τους παίκτες να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για να ηρεμήσουν.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.