«Καθώς ο Μακαρθισμός ρίχνει τη σκιά στην Αμερική, ο Μάροου και η ομάδα του στο CBS επιλέγουν να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κύμα παράνοιας και προπαγάνδας» αναφέρεται στη σύνοψη του έργου. «... Το "Good Night, and Good Luck" εξιστορεί μια περίοδο στην αμερικανική ιστορία, στην οποία η αλήθεια και η δημοσιογραφική ακεραιότητα αντιτάχθηκαν στην κινδυνολογία και την παραπληροφόρηση -και κέρδισαν» σημειώνεται.
Ο Κλούνεϊ συνεργάστηκε με τον Γκραντ Χέσλοφ για τη συγγραφή του έργου. Οι δυο τους έγραψαν το σενάριο για την ομώνυμη ταινία του 2005, η οποία έλαβε έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ.
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύθηκε τον Φρεντ Φρίντλι, πρόεδρο του CBS και σκηνοθέτησε την ταινία.
Ο Ντέιβιντ Κρόμερ θα σκηνοθετήσει το θεατρικό έργο, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.