Ο Τάσος Χαλκιάς έκανε δηλώσεις και μίλησε για τον Πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου».
Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε ότι δόθηκαν πολλά χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου» με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα. Επίσης, τόνισε ότι ο Πατέρας Αντώνιος έγινε κάποια στιγμή απρόσιτος και ήταν αδύνατο να του απευθύνει κάποιος έστω και μία καλημέρα. Τέλος, εξήγησε πως κατά τη γνώμη του θα βγει αλώβητος από όλο αυτό υποστηρίζοντας ότι κάποιοι τον έμπλεξαν.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5wte27mxqip)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Η Κιβωτός του Κόσμου ήταν απέναντι από το σπίτι μου. Περνούσα κάθε μέρα για μια καλημέρα. Όχι πάντα με τον Πατέρα Αντώνιο, γιατί μετά έφυγε και πήγε σε άλλο κτίριο. Όταν ξεκίνησε η Κιβωτός, είδαμε όλοι έναν άγιο άνθρωπο, έναν νέο άνθρωπο αφιερωμένο στον Θεό. Από ένα σημείο και μετά έγινε απρόσιτος, δεν ήταν εύκολο να τον δεις, ούτε καν για μία καλημέρα».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πολλά μαύρα αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν απ’ έξω. Έπεσαν πολλά χρήματα σε αυτό το ίδρυμα και κάτι χάλασε στην πορεία. Όταν άρχισε η ανάμειξη του Πατέρα Αντώνιου σε όλα αυτά με τις καταγγελίες, κλονιστήκαμε. Ή θα πρέπει να πούμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ή να αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε για τα πάντα».
Κλείνοντας, ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε: «Είναι πολύ λυπηρό άνθρωποι της Εκκλησίας να καταλήγουν σε τέτοια πράγματα, εκτός αν πρόκειται περί δικαστικής πλάνης. Πιστεύω ότι ο Πατέρας Αντώνιος θα βγει αλώβητος, κάποιοι τον έμπλεξαν. Δεν περίμενα πως από κατηγορούμενος θα γίνει υπόδικος και τελικά ποινικός κρατούμενος».
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.