Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους για το μενού τόσο στη Νότια Γαλλία, όσο και στο Λονδίνο.
Τους ετοίμαζε υγιεινά, μεσογειακά φαγητά όπως φακές και φάβα, αποφεύγοντας το αλάτι και τη ζάχαρη στα γεύματα των παιδιών. Στη συνέντευξή του, αναφέρθηκε επίσης στην κορεσμένη κατάσταση της μαγειρικής στα social media, εξηγώντας ότι προτιμά να ασχολείται με τη φύση και τη συγκομιδή προϊόντων, κάτι που βρίσκει θεραπευτικό.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5wuii8t6y8p)
«Έχω μπουχτίσει με τις μαγειρικές στα social media, δεν μπορώ άλλο. Πολλοί με ρωτάνε γιατί δεν κάνω TikTok. Το προσπάθησα αλλά με τόση πληροφορία, όλοι πλέον μαγειρεύουν, τι θα προσφέρω εγώ; Ακολουθώ λογαριασμούς από όλο τον κόσμο, αλλά υπάρχει μια υπερβολή», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Λαγός.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως προτιμά την επαφή με τη φύση και τη συγκομιδή. «Η μεγάλη μου αγάπη είναι η επαφή με τη φύση, το απολαμβάνω. Είναι ένα φάρμακο αυτό, είναι ψυχοθεραπεία για μένα να κλαδεύω, να μαζεύω καρπούς και να τα μαγειρεύω», εξηγεί.
Αναφορικά με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ο Ανδρέας Λαγός δήλωσε: «Το συμβόλαιό μου με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ήταν και στη Νότια Γαλλία και στο Λονδίνο. Αυτή είναι η πληροφορία, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται».
Τέλος, για τη διατροφή που προτιμούσαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αποκάλυψε: «Έτρωγαν υγιεινή, μεσογειακή, ελληνική κουζίνα. Φακές, φάβα και τέτοια πράγματα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι τους μαγείρευα χωρίς αλάτι για τα παιδιά και χωρίς ζάχαρη».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!