Μιλώντας στη Super Κατερίνα, ανέφερε πως η Έλενα Χριστοπούλου είναι ικανή να διατηρεί εσωτερική ισορροπία, κάτι που θεωρεί θεμελιώδες. Παράλληλα, δήλωσε ότι πιστεύει στη μάνατζέρ της και ότι ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη της σχέσης της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5yjqh3ocot5)
Αρχικά, δήλωσε για την Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτό που είπα ισχύει και θα ισχύει. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω. Η Έλενα είναι η μάνατζερ μας. Αυτή η γυναίκα ξέρει πολύ καλά τι να κάνει για να κρατήσει αρχικά την ισορροπία μέσα της».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό το κομμάτι είναι το πιο βασικό από όλα, να είμαστε καλά μέσα μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Τέλος, είπε: «Θα δείξει η ιστορία τι θα γίνει με την Έλενα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αυτό έχω μόνο να σου πω. Είπα αυτό που πίστευα και θα συνεχίσω να πιστεύω».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους