Η Στεφανία Γολιώτη διασκέδασε στο κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στα social media με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ένα στο οποίο οι δυο γυναίκες απαθανατίστηκαν 15 χρόνια πριν.
Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την εμφάνιση της Άννας Βίσση, μία φωτογραφία από τη συνάντησή τους, αλλά και μία ακόμη από το παρελθόν στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένες,
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Στεφανία Γουλιώτη έγραψε: «Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Άννα Βίσση είσαι έμπνευση. Και είναι υπέροχο κάποιος να σε ακούει από τη σκηνή να τον φωνάζεις φίλο σου. 15 χρόνια πριν».
Συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και βιώσιμης οικονομίας, η Bright Group βοηθά επιχειρήσεις και φορείς να προσαρμοστούν στις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα