Ο αδελφός του Δημήτρη Ήμελλου, Λευτέρης, μίλησε για την απώλεια του ηθοποιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το πρωί της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου.
Ο Λευτέρης Ήμελλος, ο οποίος ζει μόνιμα στη Νάξο, μίλησε για το γεγονός ότι ο αδελφός του μεγάλωσε στην Αθήνα και επομένως δεν ήταν τόσο κοντά, όπως με τα άλλα αδέλφια του. Ακόμη, αποκάλυψε την τελευταία επικοινωνία που είχαν και εξέφρασε τη μεγάλη υπερηφάνεια που ένιωθε για τα επιτεύγματα του μεγάλου του αδελφού.
Παρά την ασθένειά του, πάλεψε γενναία για την υγεία του επί δύο χρόνια, συνεχίζοντας τη δουλειά του τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6dwc6qwdozt)
Πιο συγκεκριμένα, ο αδερφός του ηθοποιού δήλωσε: «Δεν έχω λόγια να πω. Να πω τι; Δεν ήμουν τόσο κοντά όσο τα άλλα μου αδέρφια, ζουν στην Αθήνα. Εγώ ζω στη Νάξο. Προχθές που είχαμε 14 του μηνός ζήτησε να με δει. Είχε την διαίσθηση ότι θα φύγει. Ή την επόμενη ημέρα στις 15, του Αγίου Ελευθερίου, ζήτησε να με δει. Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία on camera. Δεν έβγαινε η φωνή του… Το μόνο που μου ψέλλισε ήταν “Λευτέρη σ’αγαπώ”. Τι να πω ρε παιδιά είμαστε όλοι λίγο δύσκολα και πρέπει να είμαστε αξιοπρεπείς. Ξέρουμε ότι τον Δημήτρη τον αγαπούσανε, να μείνουμε σε αυτό δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Εγώ έφυγα από την Αθήνα το 1985. Στην Αθήνα ο Δημήτρης μεγάλωσε. Στη Νάξο ερχότανε για διακοπές».
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής αν είναι υπερήφανος, απάντησε: «Δεν το συζητάμε τώρα, εδώ είσαστε υπερήφανοι εσείς, δεν θα είμαστε εμείς; Καλό παράδεισο να έχει και από εκεί ψηλά να μας προσέχει. Καλή αντάμωση».
Δείτε βίντεο: Δημήτρης Ήμελλος : Θλίψη για τον χαμό του - Τα μηνύματα από οικογένεια και συναδέρφους
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!