Θέμης Καραμουρατίδης: Τη Νατάσα Μποφίλιου την… καψουρεύτηκα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα
«Τη γνώρισα πριν από 20 ακριβώς χρόνια, δεν ήταν καθόλου… μαζεμένη, είχα πάει εκεί μαζί με άλλους 20 νέους καλλιτέχνες, ήθελα να το παίξω ωραίος γκόμενος» είπε ο συνθέτης
Ο Θέμης Καραμουρατίδηςήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά. Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του μουσικοσυνθέτη μίλησαν για εκείνο ενώ ο ίδιος έκανε αναδρομή στα παιδικά του χρόνια ενώ από την κουβέντα δεν έλειψε και η Νατάσα Μποφίλιου.
«Τη Νατάσα τη γνώρισα πριν από 20 ακριβώς χρόνια στα γραφεία της Μικρής Άρκτου. Δεν ήταν καθόλου… μαζεμένη. Είχα πάει εκεί μαζί με άλλους 20 νέους καλλιτέχνες, ήθελα να το παίξω ωραίος γκόμενος, ότι κάπως ήμουν αραχτός και να πουλήσω μούρη», αφηγείται ο Θέμης Καραμουρατίδης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7bb7g9er4i9)
«Με βλέπει, με πιάνει από το μάγουλο και λέει στους υπόλοιπους: παιδιά, κοιτάξτε τι αστεία φάτσα έχει αυτός εδώ. Μετά από 10 μέρες την… καψουρεύτηκα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Μετά με πήρε τηλέφωνο, για να μου πει ότι είχα γράψει το πιο ωραίο τραγούδι», αποκάλυψε ο μουσικοσυνθέτης στον αέρα της ΕΡΤ.
Όταν αργότερα ο παρουσιαστής έδειξε μία παιδική φωτογραφία του καλεσμένου του, στην οποία εκείνος ήταν πολύ κομψά ντυμένος, ο Θέμης Καραμουρατίδης σχολίασε: «Αισθανόμουν φοβερή ντροπή να φορέσω τζιν. Αισθανόμουν ότι είναι το κατώτατο δυνατό ένδυμα για ένα παιδάκι. Κοστούμι και μετά ξεφτιλίζεσαι».
Η μητέρα του μουσικοσυνθέτη επικοινώνησε αμέσως μετά τηλεφωνικά με την εκπομπή, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του γιου της και παραθέτοντας τις δικές της σχετικές αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.