Χάιντι Κλουμ: Ο 19χρονος γιος της έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα

Χάιντι Κλουμ: Ο 19χρονος γιος της έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα

Δείτε το βίντεο

Χάιντι Κλουμ: Ο 19χρονος γιος της έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα
Ο 19χρονος γιος της Χάιντι Κλουμ, Χένρι Σάμιουελ, έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα. Ο Σάμιουελ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην πασαρέλα την Τρίτη, συμμετέχοντας στην επίδειξη υψηλής ραπτικής της Lena Erziak για τη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2025. Ο γιος της Κλουμ περπάτησε στην πασαρέλα του Hôtel le Marois στο Παρίσι, φορώντας δύο μαύρα κοστούμια. Το πρώτο είχε ανοιχτή πλάτη και μια μακριά, δεμένη ζώνη στη μέση, ενώ το δεύτερο συνδυάστηκε με ένα κασκόλ.

Δείτε το βίντεο

Η Χάιντι Κλουμ δεν φαίνεται να ήταν παρούσα στην εκδήλωση, όμως έδειξε την στήριξή της στον γιο της μέσω μία ανάρτησης στο Instagram. Το 51χρονο μοντέλο, που απέκτησε τον Σάμιουελ από τον γάμο της με τον Σιλ, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την πασαρέλα.

Μιλώντας στη Vogue Germany, ο Σάμιουελ αναφέρθηκε στην πρώτη του εμπειρία στον χώρο του μόντελινγκ. «Είμαι πιο ενθουσιασμένος παρά αγχωμένος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω να απολαύσω κάθε στιγμή στο έπακρο», δήλωσε πριν από το σόου.

Χάιντι Κλουμ: Ο 19χρονος γιος της έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η μητέρα του και η αδερφή του, Λένι Κλουμ, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου το 2021, του έδωσαν χρήσιμες συμβουλές. «Η Λένι μου είπε να κοιτάζω ευθεία μπροστά και να περπατάω σαν να ισορροπώ ένα βιβλίο στο κεφάλι μου. Η μητέρα μου μου είπε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να μην ξεχνάω να διασκεδάζω», ανέφερε. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η μητέρα μου συχνά μου υπενθυμίζει να προσέχω τη στάση του σώματός μου, οπότε προσπαθώ να ακολουθώ τη συμβουλή της».

Όταν ρωτήθηκε αν ονειρευόταν πάντα να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του στη μόδα, απάντησε: «Όχι απαραίτητα». «Έχω πολλά ενδιαφέροντα, αθλητισμό, μουσική, κινηματογράφο και μόδα. Θέλω να αξιοποιήσω τις διαφορετικές δημιουργικές εμπειρίες που έχω στη διάθεσή μου για να βρω τη σωστή διαδρομή για το μέλλον μου», κατέληξε.

Φωτογραφία: GETTY IMAGES

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ουάσινγκτον: Αεροσκάφος συγκρούστηκε με ελικόπτερο του αμερικανικού στρατού - Τουλάχιστον 18 νεκροί

Θεσσαλονίκη: 22χρονος φοιτητής έκλεψε iPhone για να πληρώσει το… μαιευτήριο – «Το πάθημα, έγινε μάθημα»

Θλίψη στην Κρήτη για την αυτοκτονία του επιχειρηματία Δράκου Μαρή - Οι τελευταίες κινήσεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή