Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά των ρεπόρτερ στην εκπομπή Buongiorno, σχετικά με τη συμπεριφορά τους απέναντι στον Γιώργο Παπαδάκη, σε εκδήλωση που τον συνάντησαν και προσπάθησαν να του εξασφαλίσουν μια δήλωση. Αφορμή για την αντίδρασή του ήταν οι ερωτήσεις που έκαναν στον παρουσιαστή σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και τις αλλαγές στην εκπομπή του.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή του, λέγοντας πως οι ερωτήσεις για τα νούμερα τηλεθέασης σε μια γιορτή ήταν προσβλητικές και έλλειψη σεβασμού προς τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος, κατά τον ίδιο, είναι η προσωποποίηση της τηλεόρασης.
Δείτε το βίντεο
«Η ερώτηση για την τηλεθέαση και την εκπομπή έχει νόημα στο κόψιμο της πίτας; Αυτός είναι ο σεβασμός; Κάνε του συνέντευξη. Αν έχεις τα κότσια. Αν έχεις τα κότσια, δε θα του πεις με θράσος σε μια γιορτή που είναι μαζί για τα νούμερα και αν θα κοπεί η εκπομπή. Είναι σεβασμός αυτός απέναντι σε έναν άνθρωπο που είναι η προσωποποίηση της τηλεόρασης; Να του κάνεις συνέντευξη αν θες. Όταν είναι σε μια γιορτή χαράς, πάνε κάποια παιδιά με ένα μαρκούτσι και του λένε για τα νούμερα», είπε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, εξέφρασε τη ντροπή του για την πρακτική αυτή και αμφισβήτησε αν αυτό αποκαλείται δημοσιογραφία. «Η δικιά μας, με την ερώτηση "σας ενοχλούν όλα αυτά που γράφονται", θέλει να του επαναλάβει όλα αυτά που γράφονται "ο Παπαδάκης απέτυχε, ο Παπαδάκης έφαγε τις συνεργάτιδες". Εγώ το βλέπω αυτό και ντρέπομαι. Αν αυτό λέγεται δημοσιογραφία, γεια σας», είπε κλείνοντας.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!