Παύλος Κοντογιαννίδης: Ξεκαθαρίζει για τα «αρσενικά σοβινιστικά γουρούνια» - «Είμαι λάτρης των γυναικών»
Είναι η έκφραση των πρώτων φεμινιστριών, τόνισε ο ηθοποιός

Αρχικά, ο Παύλος Κοντογιαννίδης έκανε την παραπάνω τοποθέτηση σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή, σχολιάζοντας την εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού σε ένα από τα podcast της, λέγοντας πως στο παρελθόν «έχει σηκώσει χέρι σε σύντροφό της».
Δείτε το βίντεο

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε πως η φράση με τα «αρσενικά σοβινιστικά γουρούνια» χρησιμοποιήθηκε κατά την έναρξη του φεμινιστικού κινήματος. Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως δεν είχε σκοπό να θίξει τις γυναίκες, τις οποίες «λατρεύει».
Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Να κάνω μία διευκρίνιση, αυτή η φράση ήταν και σαν παντιέρα, όταν ξεκίνησε το φεμινιστικό κίνημα και πάντα όταν ξεκινούν καινούρια κινήματα, εκδηλώνονται και φραστικά υπερβολικά. Δηλαδή, σου έλεγε ο άλλος "άντε από εκεί σοβινιστικό γουρούνι"».
Κλείνοντας, ο Παύλος Κοντογιαννίδης δήλωσε πως χάρηκε με τη δημοσιότητα που πήρε η τοποθέτησή του και που έγινε αναπαραγωγή από τα sites, έτσι ακριβώς όπως την είπε. Όπως σημείωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί αυτό που βάλατε είχε τεράστια απήχηση και το έπαιξαν sites. Χαίρομαι που είχε αναπαραχτεί αυτό όπως το είπα, ότι όσοι το παίζουμε φεμινιστές στην ουσία είμαστε αρσενικά σοβινιστικά γουρούνια. Είναι η έκφραση των πρώτων φεμινιστριών. Είμαι λάτρης των γυναικών».
Έκρηξη στη νέα σαρκοφάγο του Τσερνόμπιλ που προστατεύει τον 4ο αντιδραστήρα - Χτυπήθηκε από ρωσικό drone, λέει ο Ζελένσκι
Στο νοσοκομείο Παίδων 4χρονη με εκτεταμένα εγκαύματα - Ήταν αβοήθητη για μέρες, συνελήφθη η μητέρα
Γέννησε η σύντροφος του Πατούλη, Νάνσυ Κοιλού - Δείτε φωτογραφία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr