Σουρεαλιστικό σκηνικό σε μπουζούκια στη Λάρισα - Τραγουδίστρια έβγαλε ρακέτα και έπαιζε με τα λουλούδια

Η Ελένη Τζαβάρα έβγαλε μια ρακέτα πάντελ και άρχισε να παίζει με τα τριαντάφυλλα που πετούσε το κοινό

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ημέρες μια τραγουδίστρια στη Λάρισα η οποία χρησιμοποίησε ρακέτα για να... αποκρούσε τα λουλούδια που της πετούσαν οι θαμώνες στην πίστα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του live, η Ελένη Τζαβάρα έβγαλε μια ρακέτα πάντελ και άρχισε να παίζει με τα τριαντάφυλλα που πετούσε το κοινό, καθώς και με μπαλάκια τους τένις στη συνέχεια. Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι έγινε viral σε λίγες ώρες. 


«Παιδιά, εγώ λίγη προπόνηση ήθελα να κάνω, γιατί δε πρόλαβα το μεσημέρι», έγραψε η ίδια σχετικά στον λογαριασμό της στο Instagram.


Τα σχόλια προφανώς ήταν πάμπολλα με αρκετή δόση χιούμορ: «Σε λίγο θα βγει κι ο Τσιτσιπάς», έγραψε κάποιος «Τα δυσκόλεψαν τα μπουζούκια. Πώς να κάνεις καριέρα μόνο με τη φωνή;».

Δείτε βίντεο: Φοβερό σκηνικό σε μπουζούκια στη Λάρισα - Τραγουδίστρια έβγαλε ρακέτα και έπαιζε με τα λουλούδια


Ειδήσεις σήμερα:

Η Σώτη Τριανταφύλλου στον Δανίκα: Η woke κουλτούρα είναι εκδήλωση παρακμής

Το «αυτογκόλ» με τον Δοξιάδη που σκίασε τον ανασχηματισμό - Το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις

H αγορά ασφυκτιά αν και λεφτά υπάρχουν - Εκτινάχθηκαν οι ακάλυπτες επιταγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr