Η Άντζελα Δημητρίουξεκίνησε με γυμναστική την εβδομάδα της και μοιράστηκε φωτογραφίες από την ημέρα της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Άλλωστε, είναι γνωστό πως φροντίζει τη φυσική της κατάσταση και συχνά, γυμνάζεται.
Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στo Ιnstagram και φροντίζει μέσα από αυτό, να δίνει μια γεύση στους θαυμαστές της από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της μέσα στο γυμναστήριο.
Σε αυτές, εμφανίζεται με μία μαύρη ολόσωμη φόρμα να κάνει TRX, ενώ ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό. Στη λεζάντα που συνοδεύει τη δημοσίευσή της έγραψε: «Καλή εβδομάδα».
Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού χωρίς International Baccalaureate, με την καθοδήγηση και τη μεθοδικότητα των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη.
Το WORLD PASS powered by Telekom έδωσε την ευκαιρία σε δύο startups να επισκεφθούν το Hubraum, το Tech Incubator Center της Telekom στην Κρακοβία, και να βρεθούν στην καρδιά της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.