Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος μίλησε για τη στενή σχέση που είχε με τον αείμνηστο Πάνο Νάτση, καθώς και για τη σειρά «Σέρρες». Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» στη διαδικασία κάστινγκ για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, αποκαλύπτοντας ότι, αν και συμμετείχε στην πρώτη φάση, δεν προχώρησε στη δεύτερη.
Τόνισε πως η επιλογή του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Οδυσσέα ήταν εξαιρετική και θεωρεί πως η σειρά βρήκε το κατάλληλο πρόσωπο. «Έγινε ένα μαγικό κάστινγκ. Εγώ όταν είδα τον ηθοποιό που πήρε τον ρόλο του Οδυσσέα, δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί, είδα ένα φοβερό κάστινγκ. Οπότε, ναι, έχει ακουστεί πολλές φορές, ότι θα είμαι στις Σέρρες και πιστεύω πως για καλό δεν είμαι», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ναι έκανα κάστινγκ, κάναμε το πρώτο, αλλά δεν έφτασα στο δεύτερο. Νομίζω όμως ότι καλώς δεν έφτασα στο δεύτερο από αυτό που είδα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d8k3z82uqupl)
Μιλώντας για τον Πάνο Νάτση, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος εξέφρασε τη συγκίνησή του, λέγοντας πως όταν παρακολούθησε τη σειρά, ένιωσε σαν να τον είχε δίπλα του, πράγμα που του δημιούργησε μια αίσθηση νοσταλγίας. «Τις είδα πέρσι τις Σέρρες και πραγματικά, όταν τελείωσαν, υπήρχε ένα κλίμα λες και είχαμε τον Πάνο Νάτση στο σαλόνι και τα λέγαμε λίγο. Οπότε, όταν τέλειωσαν οι "Σέρρες", είχα ένα πολύ γλυκό συναίσθημα τελικά», είπε χαρακτηριστικά.
Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού χωρίς International Baccalaureate, με την καθοδήγηση και τη μεθοδικότητα των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη.
Το WORLD PASS powered by Telekom έδωσε την ευκαιρία σε δύο startups να επισκεφθούν το Hubraum, το Tech Incubator Center της Telekom στην Κρακοβία, και να βρεθούν στην καρδιά της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.