Θαυμάστρια καταγγέλλει την Μπλέικ Λάιβλι για «παρανοϊκή» συμπεριφορά: Με ακολούθησε και με βιντεοσκοπούσε

Θαυμάστρια καταγγέλλει την Μπλέικ Λάιβλι για «παρανοϊκή» συμπεριφορά: Με ακολούθησε και με βιντεοσκοπούσε

Η 27χρονη Κάτλιν Κούπερ περιγράφει πώς μία τυχαία συνάντηση με τη διάσημη ηθοποιό, εξελίχθηκε σε δυσάρεστη εμπειρία

Θαυμάστρια καταγγέλλει την Μπλέικ Λάιβλι για «παρανοϊκή» συμπεριφορά: Με ακολούθησε και με βιντεοσκοπούσε
Μια γυναίκα από το Τέξας καταγγέλλει ότι η Μπλέικ Λάιβλι την προσέγγισε εκτός ξενοδοχείου και την κατέγραψε με το κινητό της, σε ένα περιστατικό που η ίδια χαρακτηρίζει «παρανοϊκό».

Σύμφωνα με την Κάτλιν Κούπερ, που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Hotel 1928 στο Γουάκο του Τέξας μαζί με τη μητέρα της, οι δυο τους διασταυρώθηκαν τυχαία με την ηθοποιό στις 8 Μαρτίου, αλλά η υπόθεση εξελίχθηκε με τρόπο που δεν περίμενε.

Η 27χρονη Κούπερ εξήγησε στην Daily Mail ότι άρχισε να υποψιάζεται την παρουσία διασημότητας από την «ατμόσφαιρα» στο λόμπι, ενώ στη συνέχεια υπάλληλος του ξενοδοχείου της αποκάλυψε ότι πρόκειται για τη Λάιβλι, που είχε μόλις φτάσει από το Όστιν, όπου προωθούσε την ταινία «Another Simple Favor». Όπως λέει, ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί για να δείξει το κλιπ στους φίλους της.



Η ηθοποιός μπήκε στο λόμπι ντυμένη απλά, συνοδευόμενη από σεκιούριτι, αλλά φάνηκε να αντιλαμβάνεται την παρουσία της κάμερας και κάλυψε το πρόσωπό της. Η θαυμάστρια θεώρησε πως η αλληλεπίδραση τελείωσε εκεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το επόμενο πρωί η Λάιβλι την πλησίασε έξω από το ξενοδοχείο, σήκωσε το κινητό της και την κατέγραψε, ενώ φέρεται να έκανε κύκλους γύρω από το αυτοκίνητό της, στοχεύοντας ακόμα και την πινακίδα κυκλοφορίας.

«Κοίταξα πάνω και είδα τη Λάιβλι. Έχει σηκώσει το τηλέφωνό της σαν να με καταγράφει. Από ένστικτο, απλά είπα "γεια"… γιατί τι να πεις;», περιγράφει η Κούπερ.

Όπως προσθέτει, μετά από εκείνο το στιγμιότυπο, έδωσε το τηλέφωνο στον σεκιούριτι της, ο οποίος επανέλαβε τη διαδικασία καταγραφής και των δύο πλευρών του οχήματος, πριν αποχωρήσουν και οι δύο. «Πραγματικά αιφνιδιάστηκα», δήλωσε η Κούπερ. «Ήμασταν απλά μπερδεμένοι για το τι συνέβαινε».

Η ίδια ανέφερε πως ένιωσε έντονη ενόχληση και μίλησε για το περιστατικό στα social media, όπου παρατήρησε ότι λογαριασμοί που σχετίζονταν με υπαλλήλους του ξενοδοχείου και την ομάδα της Λάιβλι παρακολουθούσαν τις δημοσιεύσεις της. «Είναι πολύ παρανοϊκή συμπεριφορά. Νομίζω ότι έψαχναν να δουν αν θα ανέβαζα το βίντεο της», υποστήριξε.

Κλείσιμο
Η Μπλέικ Λάιβλι δεν έχει σχολιάσει δημόσια το περιστατικό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή