Στην Ελλάδα έφτασε η Κέιτ Μπλάνσετ, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, με τίτλο «Sweetsick».
Η ηθοποιός θα βρεθεί στη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα, στην Καρδάμυλη. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Δείτε φωτογραφίες
Η νέα ταινία, μια δημιουργία της ελληνικής εταιρείας Heretic σε σενάριο της Alice Birch, θα ξεκινήσει γυρίσματα στη Μεσσηνία από τις 4 έως τις 9 Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες της ERTNews. Οι λήψεις θα πραγματοποιηθούν σε Καρδαμύλη, Τραχήλα, Πετροβούνι και κατά μήκος της επαρχιακής οδού Αγίου Δημητρίου – Τραχήλας, όπου θα εφαρμοστούν ολιγόλεπτες ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τις ανάγκες της παραγωγής.
Το φινάλε της ταινίας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαδραματιστεί μέσα στη Μάνη, με τη σκηνή να χαρακτηρίζεται ως «κάθαρση και επιστροφή στις ρίζες».
Η παραγωγή έχει ήδη εγκαταστήσει βάσεις στο Νηπιαγωγείο Καρδαμύλης και στο Πνευματικό Κέντρο Τραχήλας, ενώ τα συνεργεία προετοιμάζονται πυρετωδώς. Χώροι στάθμευσης και εξοπλισμού έχουν οριστεί στον παραλιακό δρόμο της Καρδαμύλης και στην Παλιά Καρδαμύλη, με αυστηρά μέτρα ασφάλειας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή