O Στηβ Ντούζος έπαθε έμφραγμα

Ένας πόνος στο στήθος κατέληξε σε έμφραγμα

Πήρε την κόρη του την περασμένη Τρίτη και βγήκαν για ψώνια, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος ο Στηβ Ντούζος και επιστρέφοντας στο σπίτι κάλεσε ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.
 
Αλλά την ώρα που ήταν στα έμπειρα χέρια των γιατρών, ο αγαπημένος Μπίλιας των ελληνικών ταινιών έπαθε έμφραγμα!
 
«Η αλήθεια είναι ότι με κάλεσε ο Άγιος Πέτρος, αλλά μόλις το πήρε χαμπάρι ο Ντούζος του είπε: "Πάρτε τον από εδώ, έκανα τα πάντα για να τον αποφύγω και μου τον φέρατε πάλι κοντά μου. Στείλτε τον πίσω"!», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «Espresso».
 
Φαίνεται ότι ο πρόσφατος χαμός του πατέρα του είναι κάτι που τον έχει πιέσει αρκετά και τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η κατάστασή του ήταν τέτοια που οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν στη ζωή.
 
Χρησιμοποίησαν εγκαίρως απινιδωτή, παράλληλα με φαρμακευτική αγωγή και τα πρώτα χαμόγελα δεν άργησαν να έρθουν. Το έμφραγμα που υπέστη, σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό υγείας του, δεν επέτρεψαν στους γιατρούς να του δώσουν εξιτήριο. Παρόλα αυτά, ο Στηβ επέμενε να βγει και έτσι την Πέμπτη γύρισε σπίτι του με δική του ευθύνη.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr