«Έκανα σεξ με γυναίκες για να κρατήσω τον άντρα μου». Ποια το είπε;

Τελικά δεν μάθαμε αν κατάφερε να κρατήσει το γάμο της αλλά σίγουρα προσπάθησε πολύ

"Mπορώ να εκτιμήσω ένα όμορφο κορίτσι, οπότε σε κάποιες περιπτώσεις μπορούσα να συνευρεθώ με μια γυναίκα και ο άντρας μου μπορούσε να παρακολουθήσει. Μερικές φορές το κορίτσι είχε και αγόρι ή σύζυγο οπότε και αυτός έδειχνε να το απολαμβάνει. Δεν ήταν κάτι κακό, ο άντρας μου έδειχνε να το εκτιμά και οδηγούσε χωρίς αποτυχία σε καλό σεξ μετά. Ήμουν μια συνηθισμένη χολιγουντιανή σύζυγος που έκανε τα πάντα για να διατηρήσει τον άντρα της ευτυχισμένο."

Αυτά δήλωσε η Hollywood Housewife,  Brandi Glanville, την οποία βέβαια πολύ πιθανό να μην ξέρετε. Αλλά γι αυτές τις δηλώσεις που έκανε αξίζει να γίνει γνωστή και είναι κάτι που επιθυμεί πάρα πολύ. Άλλωστε το έχει προσπαθήσει και κατά το παρελθόν όταν δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει κάνει σεξ με τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Εκείνος βέβαια δε θυμόταν τίποτα και όταν αυτός το παραδέχθηκε τότε εκείνη έβαλε τα κλάματα μέσα σε στούντιο.

Όλα αυτά που σας είπαμε δεν είναι ειδήσεις; Και αν τελικά δεν είναι, κάποιοι από εσάς σίγουρα γέλασαν, άλλοι σχολίασαν (ποια είναι πάλι δαύτη) και άλλοι εντυπωσιάστηκαν με τις σεξουαλικές της επιδόσεις...









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr