Μπορεί αυτή τη φορά να επισκέπτεται το νησί των ανέμων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτό όμως δεν την εμπόδισε από το να πάει στην παραλία και να χαλαρώσει
Στη Μύκονο βρίσκεται από την Παρασκευή η Βίκυ Καγιά και θα παραμείνει και το Σαββατοκύριακο. Μπορεί αυτή τη φορά να επισκέπτεται το νησί των ανέμων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτό όμως δεν την εμπόδισε από το να πάει στην παραλία και να χαλαρώσει κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία με καλή παρέα και συγκεκριμένα κοριτσοπαρέα.
Η Βίκυ φόρεσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι, πήρε τις φίλες της και πήγαν στη θάλασσα όπου έμειναν για αρκετές ώρες. Η ίδια απαθανάτισε κάποιες στιγμές από την παραμονή τους εκεί και ανέβασε τις φωτογραφίες στο instagram.
Χωρίς καθόλου μακιγιάζ, η Βίκυ δείχνει να μην το έχει ανάγκη γιατί περνάει πιο όμορφα από ποτέ και αυτό φαίνεται!
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.