Η Gal Gadot είναι η νέα Wonder Woman

Η Gal Gadot είναι η νέα Wonder Woman

H πρώην εστεμμένη Mις Ισραήλ, γνωστή από τον ρόλο της στις ταινίες, Fast & Furious, είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Wonder Woman στο πολυαναμενόμενο, Batman vs Superman.

Η Gal Gadot είναι η νέα Wonder Woman
Γεννημένη στο Ισραήλ από γονείς Ευρωπαίους πρόσφυγες, η Gal Gadot, κέρδισε τον πρώτο τίτλο στα καλλιστεία του 2004, λίγο πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση και καταταγεί στο στρατό, στον οποίο υπηρέτησε ενώ παράλληλα εξακολουθούσε να εργάζεται σαν μοντέλο. H πρώην εστεμμένη Mις Ισραήλ, γνωστή από τον ρόλο της στις ταινίες, Fast & Furious, είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Wonder Woman στο πολυαναμενόμενο, Batman vs Superman.

Θα παίξει δίπλα στον Ben Affleck, ο οποίος στην ταινία θα ενσαρκώσει τον Batman και στον Henry Cavill που θα υποδυθεί Superman, γεγονός την έχει γεμίσει με ενθουσιασμό. «Wonder Woman! Είμαι τόσο χαρούμενη! Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο υπέροχα νιώθω!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Κλείσιμο
Για την ιστορία, ο χαρακτήρας της γυναίκας με το λάσο και τις υπερδυνάμεις, δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’40 από τον Αμερικάνο ψυχολόγο και συγγραφέα, William Moulton Marston.

Διαβάστε περισσότερα στο www.instyle.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης