Ο Μπιλ Μάρεϊ αποχαιρέτησε... γλυκά τον Ντέιβιντ Λέτερμαν και μετά μέθυσε!

Ο Μπιλ Μάρεϊ αποχαιρέτησε... γλυκά τον Ντέιβιντ Λέτερμαν και μετά μέθυσε!

Ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής «Late Night» το 1982

Ο Μπιλ Μάρεϊ αποχαιρέτησε... γλυκά τον Ντέιβιντ Λέτερμαν και μετά μέθυσε!
Ο Αμερικανός ηθοποιός και κωμικός Μπιλ Μάρεϊ βγαίνει μέσα από μια τεράστια τούρτα η οποία γράφει «γεια σου Λέτερμαν», για να αποχαιρετήσει τον θρυλικό παρουσιαστή των βραδινών σόου που συνταξιοδοτείται. 

Καλυμμένος με ζάχαρη και υπολείμματα τούρτας ο Μπιλ Μάρεϊ αγκαλιάζει τον Ντέιβιντ Λέτερμαν και τον αποχαιρετά με τον δικό του μοναδικό τρόπο. 

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής «Late Night» το 1982 και ο τελευταίος, πριν από την αποχώρηση του παρουσιαστή από την εκπομπή, σήμερα, στις 20 Μαϊου 2015, μετά από 22 χρόνια. 

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, τηλεοπτικός οικοδεσπότης μιας από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της αμερικανικής TV, του «Late Show» του CBS, ανακοίνωσε ότι βγαίνει στη σύνταξη ύστερα από 22 χρόνια επιτυχημένης παρουσίασης του συγκεκριμένου τοκ σόου και έπειτα από μια καριέρα 31 ετών στα τηλεοπτικά δίκτυα της Νέας Υόρκης. 

Μετά το τέλος της συνέντευξης και τον αποχαιρετισμό, ο Μπιλ Μάρει φαίνεται πως τα έτσουξε, καθώς εμφανίστηκε μεθυσμένος σε στούντιο εκπομπής, πέφτοντας μάλιστα από την καρέκλα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης