Μπεν Άφλεκ: Ζήτησε συγγνώμη από την Τζένιφερ Γκάρνερ για το δεσμό του με τη νταντά των παιδιών τους

Ο ηθοποιός μάλιστα, υποστήριξε στην πρώην σύζυγό του, πως ο δεσμός προέκυψε μετά τον χωρισμό τους

Τελειωμό δεν έχει το σήριαλ Μπεν Άφλεκ και νταντά, καθώς σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο χολιγουντιανός ηθοποιός ζήτησε «συγγνώμη» στη Τζένιφερ Γκάρνερ για τον δεσμό του με την νταντά των παιδιών τους κατά τη διάρκεια συνεδρίας που παρακολουθεί το ζευγάρι σε σύμβουλο γάμου.

Μάλιστα πρόσφατα οι παπαράτσι είχαν «τσακώσει» το ζευγάρι να βγαίνει από το γραφείο του συμβούλου στη Σάντα Μόνικα. 





Μετά το διαζύγιο τους έπειτα από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, η 43χρονη ηθοποιός και ο 42χρονος Άφλεκ, αποφάσισαν να κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν ώστε να διατηρήσουν καλές σχέσεις για χάρη της οικογένειας τους.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το RadarOnline, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίας, ο Άφλεκ ανέλαβε όλη την ευθύνη για τη σχέση που έκανε με τη νταντά, Κριστίνα Ουζουνιάν. Ο ηθοποιός μάλιστα, υποστήριξε στην πρώην σύζυγό του, πως ο δεσμός προέκυψε μετά τον χωρισμό τους. 

Το δημοσίευμα αναφέρει, πως παρά το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο Άφλεκ και Γκάρνερ είχαν χωρίσει, ο 42χρονος σταρ ζήτησε συγγνώμη από την πρώην του, επειδή με τη δημοσιοποίηση του δεσμού η Γκάρνερ ταπεινώθηκε. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως η 28χρονη νταντά ήταν στην ουσία ένα τρόπος για τον Άφλεκ να ξεπεράσει το διαζύγιο του και τίποτα παραπάνω.



Όπως αναφέρει η πηγή που γνωρίζει τους πρωταγωνιστές, η Ουζουνιάν δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με την Γκάρνερ, η οποία δεν ήταν ευχαριστημένη με  τις ικανότητες της ως νταντά, με αποτέλεσμα εκείνη να ζητά συνεχώς παρηγοριά από τον Χολιγουντιανό ηθοποιό.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr