Η Alexandra Daddario σαρώνει το Χόλιγουντ με διαφορά... στήθους

Η Alexandra Daddario σαρώνει το Χόλιγουντ με διαφορά... στήθους

Έχει χαρακτηριστεί ως η γυναίκα με το ωραιότερο στήθος και είναι ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία του κινηματογράφου

Η Alexandra Daddario σαρώνει το Χόλιγουντ με διαφορά... στήθους
Αν βλέπατε την πετυχημένη σειρά «True Detective» ή είδατε και την ταινία «San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα» το καλοκαίρι, σίγουρα θα προσέξατε τo μοντέλο και ηθοποιό Alexandra Daddario. Αν όχι ήρθε η ώρα να τη γνωρίσετε, καθώς θεωρείται ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ.  

Η Daddario μάλιστα, πρόσφατα έγινε και το αποκλειστικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας ρολογιών. Όπως βλέπετε, ποζάρει με ένα τζιν πουκάμισο, άνετη και χαλαρή, φορώντας στο χέρι το προϊόν που διαφημίζει.  

Κλείσιμο


Η εταιρία υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με την Daddario, καθώς είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω η νεαρή και ταλέντο έχει αλλά και παρουσιαστικό που μπορεί να καθηλώσει τους αρσενικούς θαυμαστές της στη μεγάλη οθόνη. Το μεγάλο «μπαμ» όμως το έκανε η Alexandra με τη συμμετοχή της στη μικρή οθόνη και στη σειρά «True Detective». Μάλιστα η ηθοποιός σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς δεν είχε διστάσει να γδυθεί για τις ανάγκες του ρόλου της και είχε ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη και είχε χαρακτηριστεί ως η γυναίκα με το ωραιότερο στήθος στο Χόλιγουντ. 






Απολαύστε την πολλά υποσχόμενη σταρ Alexandra Daddario:





 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης