Μειώνονται οι ελπίδες για τον Όντομ: Η κατάσταση του επιδεινώνεται ώρα την ώρα

Μειώνονται οι ελπίδες για τον Όντομ: Η κατάσταση του επιδεινώνεται ώρα την ώρα

«Ακούσια αντίδραση» το σφίξιμο στο χέρι της πρώην σύζυγου του Κλόε Καρντάσιαν λένε οι γιατροί

Μειώνονται οι ελπίδες για τον Όντομ: Η κατάσταση του επιδεινώνεται ώρα την ώρα
Μειώνονται σταδιακά οι ελπίδες για τον πρώην μπασκετμπολίστα Λαμάρ Όντομ ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.

Οι τελευταίες πληροφορίες απο διεθνή μέσα ενημέρωσης μιλούν για «επιδείνωση» της κατάστασής του παρά τις αρχικές πληροφορίες ότι παρουσίαζε κάποια ελάχιστα σημάδια βελτίωσης.

Κλείσιμο
Τις ελπίδες αναπτέρωσαν προς στιγμήν οι φήμες ότι η πρώην σύζυγός του Κλόε Καρντάσιαν, η οποία βρίσκεται από τις πρώτες στιγμές στο πλευρό του, ένιωσε τον Όντομ «να τις σφίγγει το χέρι για ένα δευτερόλεπτο». Οι γιατροί υποστήριξαν όμως ότι - δεδομένης της κατάστασης αναισθησίας στην οποία βρίσκεται - η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται περισσότερο ως «ακούσια».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο συγγραφέας Μαρκ Μεντίνα ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι «η απαισιοδοξία αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερη από την αισιοδοξία».

«Ο Λαμάρ είναι σε κακή κατάσταση» συμπλήρωσε.

Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ βρέθηκε πριν από σχεδόν τρία 24ωρα αναίσθητος σε οίκο ανοχής με τους γιατρούς να λένε ότι έχει υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά μετά από κατανάλωση ενός συνδυασμού ναρκωτικών και φυτικών Βιάγκρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης