Σωτήρης Καλυβάτσης: Τα συγκινητικά λόγια για τον Αντώνη Παραρά

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τα συγκινητικά λόγια για τον Αντώνη Παραρά

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, καλεσμένος στην εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια, αναφέρθηκε στον καλό του φίλο, που έφυγε πρόωρα.

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τα συγκινητικά λόγια για τον Αντώνη Παραρά
Ο Αντώνης Παραράς μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Σωτήρη Καλυβάτση, έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία στα μέσα της δεκαετίας του '90, μέσα από την εκπομπή «Confusio». Χτυπημένος από λευχαιμία, ο Αντώνης Παραράς έφυγε από τη ζωή, το 1997, σε ηλικία 30 ετών.


Κλείσιμο


Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, καλεσμένος στην εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια, αναφέρθηκε στον καλό του φίλο, που έφυγε πρόωρα. «Ήταν και αυτό (ο θάνατος του Αντώνη) για να καταλάβουμε πως είναι αλλιώς το ''έργο''...Προσωπικά, επειδή είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση, ήμασταν μαζί και στην κατασκήνωση από μικροί, συνεννοούμασταν με τα βλέμματα από μακριά. Έλεγα τότε ότι είναι ο σύνδεσμός μου με τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί δεν μπορούσα να επικοινωνήσω, είχα τα θέματά μου κι εγώ. Έφυγε τόσο γρήγορα, δεν χωράει στο μυαλό σου εύκολα. Οι δυο μας ήμασταν όταν ανακαλύψαμε την ασθένεια και μετά, στη συνέχεια, μέσα σε επτά μήνες έγιναν όλα».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης