Μικαέλα Φωτιάδη: To παρασκήνιο με τη Γαλλίδα που παρουσιάστηκε ως «μαϊμού» Miss Europe

«Της έστειλα μήνυμα "σταμάτα αυτό που κάνεις, γίνεσαι ρεζίλι και θα σου κλείνουν οι πόρτες" και ως απάντηση μου "κατέβασε" τη σελίδα στο Facebook» περιέγραψε το τι έζησε η πραγματική Miss Europe στο ΟΛΑ και τον Θέμο Ανστασιάδη

Το άγνωστο παρασκήνιο με τη Γαλλίδα που επιχείρησε να εμφανιστεί ως η νέα Miss Europe αποκάλυψε η πραγματική Miss Europe Μικαέλλα Φωτιάδη.

Όπως εξήγησε στο ΟΛΑ και τον Θέμο Αναστασιάδη «ήταν μια Γαλλίδα που θα εκπροσωπούσε την Ουκρανία. Τελικά όμως δεν κατάφερε να συμμετέχει στο διαγωνισμό γιατί υπήρξε πρόβλημα με τη βίζα της».

«Το επόμενο πρωί μετά το διαγωνισμό και τη στέψη μου, βλέπω ότι αυτή ανέβασε μια φωτογραφία της με ένα ψεύτικο στέμμα που έλεγε "ευχαριστώ για τη στήριξη". Της έστειλα μήνυμα, αλλά με αγνόησε» συνέχισε η Μικαέλλα.

Σαν να μην έφτανε αυτό έστησε μια σελίδα ως Miss Europe. «Της έστειλα μήνυμα "σταμάτα αυτό που κάνεις, γίνεσαι ρεζίλι και θα σου κλείνουν οι πόρτες" και ως απάντηση μου "κατέβασε" τη σελίδα στο Facebook».

Όσον αφορά τα επόμενα σχέδιά της η Μικαέλλα αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε επαφές με πρακτορεία μοντέλων στις ΗΠΑ αλλά όπως ομολόγησε «το να λείπεις από την Ελλάδα πολύ καιρό είναι πολύ δύσκολο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr