Amber Heard: Κάλεσε την αστυνομία γιατί ο Depp «παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα»

Είπε ότι ο πρώην της είχε στείλει ένα φορτηγό σπίτι της για να πάρει όσα πράγματα του ανήκαν


Το δράμα με το διαζύγιο της Amber Heard και του Johnny Depp συνεχίζεται με την ηθοποιό να καταγγέλλει τώρα ότι ο σταρ του Χόλιγουντ και πρώην αγαπημένος της παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβάλλει οι δικαστικές αρχές σε βάρος του -όταν εκείνη εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μελανιές στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, την Δευτέρα η Amber κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και κατήγγειλε πως ο πρώην της είχε στείλει ένα φορτηγό και την «ομάδα» του -δηλαδή τους στενούς του συνεργάτες- για να πάρει όσα πράγματα του ανήκαν και είχε αφήσει πίσω του, όταν χώρισε με την Heard.

Αστυνομικές πηγές ανέφερε ότι ήρθαν αντιμέτωπες με μια «πιθανή παραβίαση των περιοριστικών όρων». Και μπορεί, μέχρι στιγμής η υπόθεση να μην έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο, στο Διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με τα περιπολικά έξω από το σπίτι της ηθοποιού, αλλά και ένα λευκό φορτηγάκι γεμάτο έπιπλα.



Με βάση την απόφαση του δικαστηρίου, ο Depp -ο οποίος βρίσκεται στις Μπαχάμες αυτό το διάστημα- δεν πρέπει να πλησιάζει την Heard σε απόσταση μεγαλύτερη των 91 μέτρων, ωστόσο, δεν έχει διαλευκανθεί αν ο ηθοποιός είχε πράγματι το δικαίωμα να μετακομίσει από το σπίτι στην παρούσα φάση.



Για την ώρα, η 30χρονη σταρ λέει ότι έχει αποσύρει το αίτημά της για χορήγηση προσωρινής συζυγικής υποστήριξης από τον Depp και δηλώνει εξοργισμένη με την Johnny καθώς θεωρεί ότι «τραβάει τα πράγματα στα άκρα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr