Ο Μπεν Άφλεκ επιμένει και δεν θέλει να χωρίσει με την Τζένιφερ Γκάρνερ

Ο Μπεν Άφλεκ επιμένει και δεν θέλει να χωρίσει με την Τζένιφερ Γκάρνερ

Το ταξίδι στην Ευρώπη που δείχνει να φέρνει πιο κοντά το ζευγάρι μετά την κρίση που ξέσπασε στη σχέση τους

Ο Μπεν Άφλεκ επιμένει και δεν θέλει να χωρίσει με την Τζένιφερ Γκάρνερ
Πολλές φορές σε μία σχέση τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά ή με τον τρόπο που μπορεί να φαντάζεται ο καθένας. Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι μεν διάσημο ζευγάρι, έχει λύσει πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον άγραφο κανόνα.

Το διάσημο ζευγάρι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο του διαζυγίου, ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται από το περιβάλλον του Μπεν Άφλεκ, ο διάσημος ηθοποιός δεν επιθυμεί να χωρίσει, ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία από τη σύντροφό του.

Κλείσιμο
Η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν δύναται -και λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα- να ξεπεράσει τη σχέση του Άφλεκ με την νταντά των παιδιών τους. Σύμφωνα με άτομο του στενού περιβάλλοντος της Γκάρνερ, εκείνη δεν μπορεί να το αποδεχτεί και να υποχωρήσει, ωστόσο ο διάσημος ηθοποιός εξακολουθεί να ζητά μία δεύτερη ευκαιρία και να εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνουν μαζί.

Τα σχέδια για χωρισμό και η ένταση που έχει προκληθεί στο ζευγάρι δεν το εμποδίζει να μένει στο ίδιο σπίτι, ώστε να μην επηρεαστούν η 10χρονη Βάιολετ, η 7χρονη Σεραφίνα και ο 4χρονος Σάμουελ. Επίσης, η ταξίδεψαν μαζί στην Ευρώπη, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπεν Άφλεκ «Justice League», «περνώντας τις καλύτερες στιγμές τους το τελευταίο διάστημα», όπως διέρρευσε από το περιβάλλον τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης