Το «σόου» της Άμπερ Χερντ: Έκλαιγε και ούρλιαζε για να μην καταθέσει!

Το «σόου» της Άμπερ Χερντ: Έκλαιγε και ούρλιαζε για να μην καταθέσει!

η 30χρονη ηθοποιός κλήθηκε να δώσει ένορκη κατάθεση στην δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τον σταρ του Χόλιγουν

Το «σόου» της Άμπερ Χερντ: Έκλαιγε και ούρλιαζε για να μην καταθέσει!
Ένα πραγματικό σόου έδωσε την Τρίτη η Άμπερ Χερντ, η οποία κλήθηκε να καταθέσει ενώπιον των δικηγόρων του εν διαστάσει συζύγου της, Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η 30χρονη ηθοποιός κλήθηκε να δώσει ένορκη κατάθεση στην δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τον σταρ του Χόλιγουντ, ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα να καταθέσει για τη βίαιη συμπεριφορά του Ντεπ -την οποία η ίδια είχε καταγγείλει- άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει.

Κλείσιμο
Αφού πήγε στη συνάντηση με 90 λεπτά καθυστέρηση, η Άμπερ αρνήθηκε να μπει στο δωμάτιο της κατάθεσης και άρχισε να παραληρεί μπροστά στους δικηγόρους του Ντεπ!

«Έκλαιγε υστερικά, ούρλιαζε, φώναζε, ενώ κάποιες φορές γελούσε», είπε στο αμερικανικό περιοδικό «People» άτομο που είδε το σκηνικό.

Η 30χρονη, η οποία κατηγορεί τον Ντεπ για σωματική και συναισθηματική κακοποίηση, αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων του ηθοποιού, ενώ δεν δέχθηκε να παραδώσει τα έγγραφα που είχε ζητήσει η νομική ομάδα του εν διαστάσει συζύγου της.

Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ ζητούν τώρα είτε να απαγορευθεί το δικαίωμα της Χερντ να καταθέσει στη δίκη της επόμενης εβδομάδας ή να αποσύρει το κατηγορητήριο στο σύνολό του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης