Tάνια Τσανακλίδου: Πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της

«Με πολύ μεγάλη μου λύπη είμαι υποχρεωμένη να αναβάλλω όλες μου τις υποχρεώσεις για τους προσεχείς δυο μήνες», έγραψε η ερμηνεύτρια  

Η Τάνια Τσανακλίδου, προχώρησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στα social media, σε μία ανακοίνωση για ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεων της, για τους επόμενους δύο μήνες, καθώς την ταλαιπωρεί ένα «μικρό», όπως το χαρακτηρίζει η ίδια, πρόβλημα με την υγεία της.

Συγκεκριμένα έγραψε χθες στο Facebook:

«Με πολυ μεγάλη μου λύπη ειμαι υποχρεωμένη να αναβάλλω όλες μου τις υποχρεωσεις για τους προσεχείς δυο μήνες λόγω ενός μικρού αλλα βασανιστικού προβλήματος υγείας, το οποίο αντιμετωπίζεται (μην πάει ο νους σας στο κακό) και πρέπει να αντιμετωπίσω. Πιο πολυ στενοχωριέμαι γιατί αφήνω πίσω μου τα όνειρα που έκανα για τον Καταδεσμο του Θωμά Κοροβινη με τον Αντώνη Μποσκοΐτη. Ζητω συγγνώμη κι από τους δυο αν τους ταλαιπωρησα. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι το βάρος αυτού του εξαίρετου μονολόγου ήτανε πολυ για τις πλάτες μου και ενδεχομένως κάποια άλλη θα είναι καλύτερη από μένα. Με την ελπίδα να ξαναβρεθούμε και οι τρεις κάτω από πιο ευοίωνες συνθήκες, σας φιλώ και σας αγαπώ».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr