Φαίδων Γεωργίτσης: «Ο έρωτας της Αλίκης για μένα ήταν και η αρχή για να χαλάσει η σχέση μου με την Μπέτυ Αρβανίτη»
Ο πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου αποκάλυψε ότι ο έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη για εκείνον ήταν η αρχή για να χαλάσει η σχέση του με τη Μπέτυ Αρβανίτη
Ο Φαίδων Γεωργίτσης ήταν ένας από τους ωραιότερους άνδρες του ελληνικού κινηματογράφου και όπως είναι αναμενόμενο, είχε πολλές κατακτήσεις. Το διάστημα που είχε σχέση με την Μπέτυ Αρβανίτη, την οποία παντρεύτηκε τελικά, δέχτηκε φλερτ από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Ο Φαίδων Γεωργίτσης και η Μπέτυ Αρβανίτη
Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, αποκάλυψε ότι ο έρωτας της Αλίκης για εκείνον ήταν η αρχή για να χαλάσει η σχέση του με τη Μπέτυ Αρβανίτη.
Κλείσιμο
«Ωστόσο, ο έρωτας της Αλίκης για μένα ήταν και η αρχή για να χαλάσει η σχέση μου με την Μπέτυ. Αν και μείναμε μαζί με την Μπέτυ για πολλά χρόνια, ωστόσο ήταν ένα γεγονός που μας στιγμάτισε. Η Αλίκη ήταν σταρ τότε. Όπως και να 'χει λοιπόν, η Μπέτυ αισθάνθηκε πως μια άλλη γυναίκα, "ανώτερη", της έφαγε τον άντρα. Γίνανε αρκετά πράγματα τότε που δεν λέγονται», δήλωσε ο Φαίδων Γεωργίτσης.
Ωστόσο το γεγονός που επέφερε τον χωρισμό ήταν ότι η Μπέτυ Αρβανίτη έκανε έκτρωση στο παιδί τους, χωρίς να τον ενημερώσει. «Δεν μπόρεσα να ξεπεράσω ότι έριξε το παιδί μας, χωρίς να μου το πει προηγουμένως. Σήμερα είμαστε φίλοι και μάλιστα πολύ καλοί», τόνισε.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!