Ο Μπραντ Πιτ είδε τα παιδιά του για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό από την Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ είδε τα παιδιά του για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό από την Τζολί

Ο 52χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ δέχθηκε να υποβάλλεται σε τακτικές εξετάσεις για ναρκωτικά και αλκοόλ

Ο Μπραντ Πιτ είδε τα παιδιά του για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό από την Τζολί
«Ο Μπραντ Πιτ πέρασε μερικές όμορφες ποιοτικές στιγμές με τα παιδιά του για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί
», δήλωσε ανώνυμη πηγή στο περιοδικό People. Είναι η πρώτη φορά που ο 52χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ μπόρεσε να δει τα έξι παιδιά του, αφού μετά την κατάθεση διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί, η προσωρινή επιμέλεια είχε δοθεί στην ίδια.

Κλείσιμο


Μάλιστα, η λαμπερή ηθοποιός του Χόλιγουντ μετακόμισε σε πολυτελή κατοικία στο Μαλιμπού και σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Μπραντ Πιτ δεν μπορούσε να βλέπει τα έξι παιδιά του ζευγαριού, εκ των οποίων τα τρία είναι υιοθετημένα και τα άλλα τρία απέκτησαν οι «Μπραντζελίνα» κατά την διάρκεια της 12χρονης κοινής τους πορείας. Ο Μάντοξ 15 ετών υιοθετήθηκε το 2002 από ορφανοτροφείο της Καμπότζης, ο Παξ 12 ετών κατάγεται από το Βιετνάμ και η Ζαχάρα 11 ετών από την Αιθιοπία.



Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί την Σιλό 10 ετών και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν 8 ετών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, η Αντζελίνα Τζολί θα έχει προσωρινά την επιμέλεια των παιδιών για τις προσεχείς τρεις εβδομάδες, μέχρι το αρμόδιο δικαστήριο του Λος Άντζελες να επανεξετάσει την υπόθεση.

Ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στην βρετανική Daily Mirror ότι ο Μπραντ Πιτ συμφώνησε να υποβάλλεται, χωρίς εκ των προτέρων προειδοποίηση, σε εξετάσεις για ναρκωτικά και αλκοόλ ενώ έχει γίνει γνωστό ότι όλη η οικογένεια έχει συναινέσει να δεχθεί την βοήθεια ειδικών.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει επίσης αποδεχθεί να βλέπει τα παιδιά του με την παρουσία ειδικού συμβούλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης