Bella Thorne: Μα το σημάδι στο λαιμό της...

Bella Thorne: Μα το σημάδι στο λαιμό της...

Νέος έρωτας για την νεαρή bisexual ηθοποιό που γιόρτασε τα 19α γενέθλιά της

Bella Thorne: Μα το σημάδι στο λαιμό της...
Τα 19 της χρόνια έκλεισε η Bella Thorne και είπε να το γιορτάσει στο Snapchat. H πολυτάλαντη ηθοποιός, χορεύτρια, μοντέλο και fashion icon εκτός από τα γενέθλιά της παρουσίασε στα social media και το σημάδι στο λαιμό που της... άφησε ο νέος αγαπημένος της Tyler Posey. 

Η όμορφη Bella που διανύει αποκάλυψε επίσης ότι το δώρο του αγαπημένου της ήταν κόκκινα και ροζ τριαντάφυλλα. Η Throne ανέβασε και την πολύχρωμη τούρτα της που έγραφε «Happy Birthday Bella».

Κλείσιμο



Στην προσωπική της ζωή η Bella δηλώνει bisexual. Τον περασμένο Αύγουστο το είχε παραδεχτεί δημοσίως όταν αντάλλαζε καυτά φιλιά με κολλητή της. Τότε η Bella είχε σχέση με τον Gregg Sulkin. Οι δυο τους είχαν χωρίσει και το είχαν ανακοινώσει στα social media.

«Μετά από πολλή σκέψη και βαθιά ενδοσκόπηση πήραμε τη δύσκολη απόφαση να τραβήξουμε δρόμους χωριστούς. Πάντα θα αγαπάει ο ένας τον άλλο και όσο μεγαλώνουμε θα γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Τα διαφορετικά μας προγράμματα μας ανάγκασαν να χωρίσουμε και αυτό νομίζουμε ότι είναι το καλύτερο για μας».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης