Survivor: Η Λάουρα μιλάει για το παιχνίδι και τραβάει τα κοτσιδάκια της... για τον Κοκκινάκη

Μίλησε για τα κιλά που έχασε και για την πρώτη μέρα μετά το παιχνίδι 

Στο Survivor Πανόραμα ήταν καλεσμένη σήμερα η Λάουρα Νάργες που επέστρεψε το Σάββατο στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Η νεαρή παρουσιάστρια, διατηρώντας το νέο της ράστα look, εμφανίστηκε στην εκπομπή και μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για όσα έζησε στο παιχνίδι, λέγοντας πως της «είχε στρίψει στο νησί». Η παρουσιάστρια, μάλιστα, την ρώτησε για τον συμπαίκτη της Κώστα Κοκκινάκη και τη σχέση που ανέπτυξε μαζί του μέσα στο reality. 

Η Λάουρα είπε ότι είναι μόνο φίλοι και πως κάνανε καλή παρέα στον Άγιο Δομίνικο και πως δεν τρέχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Την ώρα μάλιστα που άκουσε την ερώτηση άρχισε να τραβάει τα κοτσιδάκια της:



Δείτε όσα είπε για τον Κοκκινάκη:



Η πρώην παίκτρια δήλωσε, επίσης, πως κατάφερε να χάσει 9 κιλά χωρίς όμως να θέλει να τα ξαναπάρει.

«Μου έκανε εντύπωση, το επόμενο πρωί μπορούσα να παραγγείλω ό,τι θέλω. Γενικά μου έχει στρίψει εκεί και πλέον είμαι της υγιεινής διατροφής…. Είχαμε ένα θέμα με τη σοκολάτα. Ακόμα και χτες είχα πατάτα τηγανητή μπροστά μου και δεν την έφαγα», εξομολογήθηκε. «Μου το είπαν τα παιδιά από την παραγωγή ότι ήμουν η μόνη παίκτρια που φεύγοντας δεν έφαγα τόσο πολύ. Οι άλλοι έπεφταν με τα μούτρα!», επεσήμανε και συνέχισε: «Φοβόμουν και για το στομάχι μου… γιατί σε ένα έπαθλο αυτό είχα πάθει… Ήθελα να είμαι πιο προσεκτική. Εκείνη τη στιγμή είναι ψυχολογικό και θέλει προσοχή για να μην ξαναβάλεις και γρήγορα τα κιλά και να μην πάθει τίποτα το στομάχι σου.».

Δείτε το βίντεο:

Όσα είπε για το παιχνίδι 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr