Σάλος στα social media από τα... αστεία Κόρντεν για τον Γουάινσταϊν

Σάλος στα social media από τα... αστεία Κόρντεν για τον Γουάινσταϊν

Ο οικοδεσπότης του «Late Late Show» ζήτησε «συγγνώμη» - Τι είπε σε φιλανθρωπικό γκαλά 

Σάλος στα social media από τα... αστεία Κόρντεν για τον Γουάινσταϊν
«Συγγνώμη» για τα... αστεία του αναφορικά με τον διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον δεκάδων γυναικών, ζήτησε ο οικοδεσπότης του «Late Late Show», Τζέιμς Κόρντεν. Πρόθεσή του όπως ο ίδιος έσπευσε να πει μέσω του Twitter του ήταν να ντροπιάσει τον σεξομανή παραγωγό και όχι να αναδείξει την «αδικαιολόγητη συμπεριφορά του».

Μιλώντας σε φιλανθρωπικό γκαλά, ο Βρετανός ηθοποιός, κωμικός και παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων στο ακροατήριο: «Είναι μια τόσο όμορφη νύχτα εδώ στο Λος Άντζελες. Τόσο όμορφη που ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν έχει ήδη ζητήσει από το ξενοδοχείο του να του κάνουν μασάζ».

Κλείσιμο
«Ήταν περίεργο αυτή την εβδομάδα να βλέπω τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν μέσα σε καυτό νερό. Ρωτήστε όποια γυναίκα τον έχει δει να κάνει μπάνιο».




Τα.... αστεία του ωστόσο προκάλεσαν σάλο στα social media, αναγκάζοντας τον Κόρντεν να απολογηθεί ζητώντας συγγνώμη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Για να είμαστε σαφείς, η σεξουαλική επίθεση δεν είναι θέμα γέλιου. Δεν προσπαθούσα να αναδείξω την απαράδεκτη συμπεριφορά του Χάρβεϊ αλλά να ντροπιάσω τον θύτη, όχι τα θύματά του. Λυπάμαι πραγματικά εάν κάποιος προσεβλήθη, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου» έγραψε ο Κόρντεν.

Δείτε τα tweets του



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης