Ο Έλληνας πρώην σύντροφος της Lindsay Lohan εργαζόταν εθελοντικά στην Αφρική
26.03.2018
08:49
Το story του νεαρού επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου
Το καλοκαίρι του 2016 το πρόσωπο του νεαρού επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου έγινε πρώτο θέμα σε περιοδικά και sites, καθώς η ιδιαίτερη σχέση του με την ηθοποιό Lindsay Lohan προκάλεσε το ενδιαφέρον των media. H γνωριμία τους εξελίχτηκε σε ένα σύντομο love story, ενώ σήμερα τους συνδέει μια επιτυχημένη επαγγελματική σχέση, καθώς η Lindsay συνεργάζεται με το club Lohan, που διατηρεί ο Ντένης με τους συνεταίρους του στο Γκάζι. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…
«Δεν έκανα ποτέ ό,τι ήθελα»
Γεννημένος το Μάρτιο του 1984 στις Ηνωμένες Πολιτείες, από μια αγαπημένη και συνάμα δεμένη οικογένεια, ο Ντένης μιλά για τα παιδικά του χρόνια με μια γλυκιά νοσταλγία. «Για να είμαι ειλικρινής, στο σχολείο ήμουν μέτριος μαθητής, αλλά ταυτόχρονα πολύ κοινωνικός. Από μικρό παιδί έκανα παρέα πάντα με μεγαλύτερους από μένα. Σήμερα οι περισσότεροι φίλοι μου είτε βρίσκονται στο εξωτερικό είτε είναι παντρεμένοι. Λόγω των έντονων ρυθμών και των απαιτήσεων της καθημερινότητας όλων μας έχουμε χαθεί. Η οικογένεια ήταν και είναι η βάση μου. Ο πατέρας μου ήταν ανέκαθεν αυστηρός, αλλά και στοργικός. Δεν έκανα ποτέ ό,τι ήθελα. Πάντα υπήρχε έλεγχος. Αυτό που μου έμαθαν οι γονείς μου ήταν να προσέχω τον εαυτό μου, να είμαι ευγενής και να σέβομαι τους γύρω μου. Κάθε δύο Κυριακές μαζευόμασταν όλη η οικογένεια μαζί. Είναι πλέον παράδοση τα κυριακάτικα τραπέζια και δεν τα χάνεις κανείς μας» περιγράφει στο People.
Σε ηλικία 16 ετών ξεκινά δειλά δειλά να εργάζεται τα καλοκαίρια στις επιχειρήσεις του πατέρα του. «Αρχικά μπήκα στις αποθήκες (σ.σ. η οικογένεια Παπαγεωργίου ήταν αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sanyo στην Ελλάδα) και ύστερα έκανα αρκετές εξωτερικές δουλειές. Ο πατέρας μου ήθελε να δω τη δουλειά από όλα τα πόστα, ώστε να ψηθώ, να κατανοήσω όλα τα στάδια της οργάνωσης, να γαλουχηθώ σωστά. Ακόμα και το καλοκαίρι που δεν είχα σχολείο τον θυμάμαι να μας ξυπνάει από πολύ νωρίς για να κάνουμε πράγματα μαζί. Ήθελε να βρισκόμαστε σε μια εγρήγορση. Σιχαινόταν την τεμπελιά και μας έβαζε στη διαδικασία να είμαστε ενημερωμένοι για τα πάντα. Αυτό, μακροπρόθεσμα, μας έκανε πολύ καλό».
Όλα όσα έζησε στο Μάλι της Αφρικής
Τελειώνοντας το λύκειο, σπουδάζει οικονομικά στο Deree, ενώ παράλληλα συνεχίζει να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Κάποια στιγμή διακόπτει την αναβολή του για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και μόλις απολύεται επιστρέφει στο γραφείο, ενώ παράλληλα κάνει την πρακτική του στα οικονομικά σε μεγάλη χρηματιστηριακή και ναυτιλιακή εταιρεία. «Κάποια στιγμή ένιωσα πως πνιγόμουν και το 2010 αποφάσισα να πάω στο Μάλι της Αφρικής. Mαζί με τα ξαδέλφια μου είχαμε αναλάβει εθελοντικά να ενισχύσουμε όλα τα χωριά της συγκεκριμένης περιοχής, στέλνοντας φαγητό, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης. Ταξίδεψα εκεί για να βοηθήσω στο συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης και μεσολαβήσαμε να πάνε εκεί και γιατροί μέσα από οργανώσεις που βοηθούν παιδιά σε χώρες του Τρίτου Κόσμου. Στο Μάλι είδα για πρώτη φορά τη δύσκολη και σκληρή όψη της καθημερινότητας σε μια χώρα που οι κάτοικοί της δεν έχουν καν τα βασικά αγαθά. Ταυτόχρονα συνειδητοποίησα πόση ευτυχία μπορεί να υπάρχει μέσα σε μια απόλυτα απλουστευμένη καθημερινότητα. Μπορεί φαινομενικά να υπήρχαν πολλές ελλείψεις, αλλά οι οικογένειες στις καλύβες φαίνονταν ευτυχισμένες και μονιασμένες».
Στο Μάλι θα παραμείνει για ενάμιση περίπου χρόνο. Όταν πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα, αποφασίζει να ασχοληθεί με το χώρο της εστίασης. «Αρχικά, μαζί με μια ομάδα συνεργατών ανοίξαμε το εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά, ενώ μετά ακολούθησαν κι άλλοι χώροι, όπως το εστιατόριο Tesoro Mio, αλλά και το καλοκαιρινό Rakkan στη Μύκονο».
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα
«Δεν έκανα ποτέ ό,τι ήθελα»
Γεννημένος το Μάρτιο του 1984 στις Ηνωμένες Πολιτείες, από μια αγαπημένη και συνάμα δεμένη οικογένεια, ο Ντένης μιλά για τα παιδικά του χρόνια με μια γλυκιά νοσταλγία. «Για να είμαι ειλικρινής, στο σχολείο ήμουν μέτριος μαθητής, αλλά ταυτόχρονα πολύ κοινωνικός. Από μικρό παιδί έκανα παρέα πάντα με μεγαλύτερους από μένα. Σήμερα οι περισσότεροι φίλοι μου είτε βρίσκονται στο εξωτερικό είτε είναι παντρεμένοι. Λόγω των έντονων ρυθμών και των απαιτήσεων της καθημερινότητας όλων μας έχουμε χαθεί. Η οικογένεια ήταν και είναι η βάση μου. Ο πατέρας μου ήταν ανέκαθεν αυστηρός, αλλά και στοργικός. Δεν έκανα ποτέ ό,τι ήθελα. Πάντα υπήρχε έλεγχος. Αυτό που μου έμαθαν οι γονείς μου ήταν να προσέχω τον εαυτό μου, να είμαι ευγενής και να σέβομαι τους γύρω μου. Κάθε δύο Κυριακές μαζευόμασταν όλη η οικογένεια μαζί. Είναι πλέον παράδοση τα κυριακάτικα τραπέζια και δεν τα χάνεις κανείς μας» περιγράφει στο People.
Σε ηλικία 16 ετών ξεκινά δειλά δειλά να εργάζεται τα καλοκαίρια στις επιχειρήσεις του πατέρα του. «Αρχικά μπήκα στις αποθήκες (σ.σ. η οικογένεια Παπαγεωργίου ήταν αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sanyo στην Ελλάδα) και ύστερα έκανα αρκετές εξωτερικές δουλειές. Ο πατέρας μου ήθελε να δω τη δουλειά από όλα τα πόστα, ώστε να ψηθώ, να κατανοήσω όλα τα στάδια της οργάνωσης, να γαλουχηθώ σωστά. Ακόμα και το καλοκαίρι που δεν είχα σχολείο τον θυμάμαι να μας ξυπνάει από πολύ νωρίς για να κάνουμε πράγματα μαζί. Ήθελε να βρισκόμαστε σε μια εγρήγορση. Σιχαινόταν την τεμπελιά και μας έβαζε στη διαδικασία να είμαστε ενημερωμένοι για τα πάντα. Αυτό, μακροπρόθεσμα, μας έκανε πολύ καλό».
Όλα όσα έζησε στο Μάλι της Αφρικής
Τελειώνοντας το λύκειο, σπουδάζει οικονομικά στο Deree, ενώ παράλληλα συνεχίζει να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Κάποια στιγμή διακόπτει την αναβολή του για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και μόλις απολύεται επιστρέφει στο γραφείο, ενώ παράλληλα κάνει την πρακτική του στα οικονομικά σε μεγάλη χρηματιστηριακή και ναυτιλιακή εταιρεία. «Κάποια στιγμή ένιωσα πως πνιγόμουν και το 2010 αποφάσισα να πάω στο Μάλι της Αφρικής. Mαζί με τα ξαδέλφια μου είχαμε αναλάβει εθελοντικά να ενισχύσουμε όλα τα χωριά της συγκεκριμένης περιοχής, στέλνοντας φαγητό, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης. Ταξίδεψα εκεί για να βοηθήσω στο συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης και μεσολαβήσαμε να πάνε εκεί και γιατροί μέσα από οργανώσεις που βοηθούν παιδιά σε χώρες του Τρίτου Κόσμου. Στο Μάλι είδα για πρώτη φορά τη δύσκολη και σκληρή όψη της καθημερινότητας σε μια χώρα που οι κάτοικοί της δεν έχουν καν τα βασικά αγαθά. Ταυτόχρονα συνειδητοποίησα πόση ευτυχία μπορεί να υπάρχει μέσα σε μια απόλυτα απλουστευμένη καθημερινότητα. Μπορεί φαινομενικά να υπήρχαν πολλές ελλείψεις, αλλά οι οικογένειες στις καλύβες φαίνονταν ευτυχισμένες και μονιασμένες».
Στο Μάλι θα παραμείνει για ενάμιση περίπου χρόνο. Όταν πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα, αποφασίζει να ασχοληθεί με το χώρο της εστίασης. «Αρχικά, μαζί με μια ομάδα συνεργατών ανοίξαμε το εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά, ενώ μετά ακολούθησαν κι άλλοι χώροι, όπως το εστιατόριο Tesoro Mio, αλλά και το καλοκαιρινό Rakkan στη Μύκονο».
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr