Τα χέρια για δεύτερη φορά έδωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και σύντομα θα δούμε τον πρώτο και πάλι στο Survivor.
Ακολουθώντας την τουρκική συνταγή που θέλει τους νικητές του ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφουν για νέες περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο, ο Ντάνος πετάει για Καραϊβική αμέσως μετά το Πάσχα.
Οι πληροφορίες, αναφέρουν πως την μεγάλη επιστροφή του περσινού νικητή θα την απολαύσουμε στους δέκτες μας την Κυριακή του Θωμά χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό, μέχρι αυτήν την ώρα, πώς ακριβώς θα ενταχθεί στο φετινό Survivor.
O Ατζούν Ιλιτζαλί, περίπου τρείς μήνες μετά τη φετινή έναρξη του παιχνιδιού, φιλοδοξεί με την είσοδο του Ντάνου να αυξήσει τα νούμερα της τηλεθέασης και να αναπτερώσει το ενδιαφέρον του κοινού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής του σήριαλ «Τατουάζ» στον Alpha και ήδη έχουν αρχίσει να εργάζονται πυρετωδώς πάνω στο σενάριο για να... καλύψουν την απουσία του για όσο χρειαστεί να απουσιάζει.
Δέιτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες στιγμές του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor:
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.