H διατροφή της Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν τον γάμο

H διατροφή της Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν τον γάμο

Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να νιώθει ότι πεινάει, γι’ αυτό φροντίζει να καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα πλούσια σε φυτικές ίνες για να νιώθει χορτάτη

Meghan_markle
Η αντίστροφη μέτρηση για τον πολυαναμενόμενο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι έχει αρχίσει και όπως είναι λογικό τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη θα είναι στραμμένα στη νύφη. Και επειδή αυτό η Μέγκαν το γνωρίζει έχει μια στρατιά δίπλα της για να την φροντίζουν και να την καθοδηγούν ώστε στις 19 Μαΐου να είναι τέλεια.

Η πρώην star της σειράς «Suits» ακολουθεί πιστά μία ισορροπημένη διατροφή αλλά και τις fitness συνήθειές της προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Το κλειδί μιας επιτυχημένης διατροφής είναι να είναι γεμάτη από θρεπτικές φυτικές τροφές που έχουν χαμηλές θερμίδες αλλά υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Κλείσιμο

#meghanmarkle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle8) στις



Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να νιώθει ότι πεινάει, γι’ αυτό φροντίζει να καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα πλούσια σε φυτικές ίνες για να νιώθει χορτάτη. Σε γενικές γραμμές, το ψυγείο της είναι γεμάτο με υγιεινά σνακ όπως χούμους, καρότα, πράσινο χυμό, γάλα αμυγδάλου και πουτίγκα από σπόρους chia.





Ακόμη προτιμά τα αυγά ποσέ και τοστ με αβοκάντο. Με λίγα λόγια, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και υγιή λίπη. Επίσης, αποφεύγει τη γλουτένη, όχι όμως σε ακραίο βαθμό και κυρίως γιατί συνειδητοποίησε ότι η αποχή της από αυτήν την έκανε να νιώθει λιγότερο φουσκωμένη, ενώ ένιωσε να επιστρέφει η λάμψη στο πρόσωπό της.

Η μητέρα της ήταν καθηγήτρια της γιόγκα και ήταν μοιραίο η άσκηση να «είναι στο αίμα της» όπως έχει δηλώσει και η ίδια. Μεγαλώνοντας με την λογική της προπόνησης  εκτός από τη γιόγκα, προτιμά πιλάτες και τρέξιμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης