Η απατημένη Khloe Kardashian εξηγεί γιατί δεν χώρισε τον Tristan Thompson

Η απατημένη Khloe Kardashian εξηγεί γιατί δεν χώρισε τον Tristan Thompson

Για πρώτη φορά είναι τόσο ξεκάθαρη!

khloe-kardashian-tristan-thompson
H Khloe Kardashian, λίγες μόλις μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, είδε στα tabloids φωτογραφίες του συντρόφου της Tristan Thompson, στις οποίες... διασκέδαζε με τρεις γυναίκες και παρακολούθησε στο διαδίκτυο βίντεο που αποδείκνυαν ότι την απατά.  Και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα τον χωρίσει, εκείνη φαίνεται σήμερα διατεθειμένη να προσπαθήσει για το καλό της κόρης τους. 

Η Khloe έκανε την έκπληξη, και, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της, αποφάσισε να συγχωρήσει τον μπασκετμπολίστα του NBA και να του δώσει άλλη μία ευκαιρία. Όπως φαντάζεστε, οι θαυμαστές της δεν είναι και πολύ φαν του Tristan και μία από αυτές δεν δίστασε να γράψει την άποψή της δημόσια στο twitter.

«Αγαπάω και λατρεύω την Khloe αλλά είμαι τόσο απογοητευμένη που έμεινε με αυτόν τον άχρηστο τον Tristan. Μιλάει για το ότι οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν την αξία τους και να ξέρουν πότε να φεύγουν, αλλά όταν είναι η ώρα να φύγει η ίδια είναι υποκρίτρια», έγραψε μεταξύ άλλων η θαυμάστρια με το όνομα Queen Persia.

Αυτό όμως που δεν περίμενε ούτε η Queen Persia ούτε κανείς, ήταν η απάντηση της Khloe, η οποία της απάντησε δημόσια στο twitter:

«Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν ξέρεις καθόλου τι συμβαίνει στο σπίτι μας ή πόσο χρειάζεται να ξαναφτιάξεις τα πράγματα απλώς και μόνο για να συνυπάρχεις. Είμαι περήφανη για τη δύναμή μου. Εκτιμώ τη γνώμη σου και ελπίζω να διατηρήσεις την ίδια άποψη για όλους όσους έχουν μείνει σε παρόμοιες καταστάσεις». Μετά την απάντηση της Khloe, η θαυμάστρια της έγραψε ότι δεν την κρίνει, αντιθέτως την λατρεύει και ήθελε να την προστατεύσει, με τη σταρ να της απαντάει ότι την αγαπάει και το εκτιμάει πολύ! 


Δείτε παρακάτω τα tweets: 


khloeoeo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης