Best seller το βιβλίο συνταγών της Μέγκαν Μαρκλ πριν ακόμα κυκλοφορήσει!

Η δούκισσα του Σάσεξ έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου «Together: Our Community Cookbook», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε τον περασμένο Ιούνιο στον Πύργο του Γκρένφελ, στο Λονδίνο

Φόρεσε μια ποδιά, σήκωσε τα μανίκια και μαγείρεψε μαζί με εθελόντριες για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και τα υπάρχοντά τους στην τραγική πυρκαγιά που ξέσπασε τον περασμένο Ιούνιο στον Πύργο του Γκρένφελ, στο δυτικό Λονδίνο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 72 άνθρωποι.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν δίστασε να επισκέπτεται κρυφά το κέντρο «Hubb Community Kitchen», μια «κουζίνα αγάπης» (hubb σημαίνει αγάπη στα αραβικά), που ενώνει και στηρίζει όσους επιβίωσαν από την μοιραία πυρκαγιά αλλά έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και τα σπίτια τους. Στο κέντρο, που βρίσκεται κοντά στον Πύργο του Γκρένφελ, η δούκισσα του Σάσεξ μαγείρεψε με τις γυναίκες της κοινότητας, γέλασε και έπαιξε με τα παιδιά αλλά βοήθησε και στην δημιουργία ενός βιβλίου συνταγών, που θα στηρίξει τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Στο βιβλίο με τίτλο «Together: Our Community Cookbook» η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε τον πρόλογο και φιγουράρει στο εξώφυλλο ενώ οι συνταγές προέρχονται από τις γυναίκες που μαγειρεύουν και είναι απλές με φαγητά που όλη η οικογένεια αγαπά. Το βιβλίο, που κυκλοφορεί την Πέμπτη στην τιμή των 11 ευρώ, έγινε ήδη best seller στις προπαραγγελίες του Amazon και άφησε πίσω του το «Lethal White» της επιτυχημένης συγγραφέως του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, το «This is Going to Hurt» του Άνταμ Κέι αλλά και το νέο βιβλίο του τηλεοπτικού σεφ Τζέιμι Όλιβερ «Jamie Cooks Italy» με συνταγές από την ιταλική κουζίνα.

Το παλάτι του Κένσιγκτον έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τη γοητευτική δούκισσα να συζητά, να γελά και να μαγειρεύει μαζί με άλλες εθελόντριες στην κουζίνα του κέντρου. Το παλάτι ανακοίνωσε πως πίσω από το πρότζεκτ βρίσκεται μια ομάδα γυναικών, που έχει στόχο να ετοιμάζει φρέσκο φαγητό για την κοινότητα, να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους να θεραπεύσουν τις πληγές τους και να κοιτάξουν μπροστά και επίσης, να έρθουν κοντά δια μέσου αυτών των γευμάτων αγάπης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr