La Casa de Papel 3: Τι κρύβεται πίσω από το εύρημα της σύλληψης του Ρίο;

La Casa de Papel 3: Τι κρύβεται πίσω από το εύρημα της σύλληψης του Ρίο;

Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει γιατί διάλεξε να συλληφθεί ο Ρίο

casa
Δεν είναι λίγοι οι τηλεθεατές που θεωρούν ότι μία σειρά, όσο επιτυχημένη κι αν είναι, πρέπει να ξέρει πότε να σταματήσει. Πολλοί εκτίμησαν για παράδειγμα ότι το La Casa de Papel ολοκλήρωσε τον κύκλο του με την επιτυχή έξοδο των ληστών από το ισπανικό νομισματοκοπείο και δεν υπήρχε λόγος για άλλη σεζόν. Από την άλλη είναι τέτοια η φρενίτιδα παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη σειρά, που θεωρήθηκε ότι θα ήταν ανόητο να μη συνεχίσουν. Το πρώτο στοίχημα λοιπόν ήταν μία έξυπνη ιδέα για να επανενώσουν την παρέα, η οποία σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία του πλανήτη για να χαρεί τα κέρδη της και την ελευθερία της.

Το εύρημα στο οποίο κατέληξαν οι δημιουργοί, όπως έχουμε διαβάσει στη σύνοψη και έχουμε δει στο trailer, ήταν να συλληφθεί ο Ρίο. Η Τόκιο, χάνοντας τον αγαπημένο της, αποφασίζει να αναλάβει δράση και να φέρει κοντά ξανά τη συμμορία για να καταστρώσουν σχέδιο απελευθέρωσης.

Ο δημιουργός Álex Pina σε συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι ήταν πολύ ευτυχής που κλήθηκε να συνεχίσει με το La Casa de Papel και η ιστορία δεν σταμάτησε στις δύο σεζόν. «Όταν οι φαν θέλουν περισσότερα, οι δύο σεζόν φαίνονται λίγες. Ήμουν πολύ ευτυχής που συνεχίζουμε, οι χαρακτήρες έχουν πολλά ακόμα να δώσουν».

Ο Pina δήλωσε ότι η τρίτη σεζόν δεν ήταν εύκολη δουλειά. Έπρεπε να σκεφτεί μία ιδέα εντελώς διαφορετική αλλά και ταυτόχρονα στο ίδιο κλίμα και έπρεπε να βρει έναν τρόπο να επανενώσει τη συμμορία.

Κλείσιμο
Σκέφτηκε ότι έπρεπε να βρει μία καταλυτική εξέλιξη, ένα συμβάν που θα ανέτρεπε τα δεδομένα και θα πυροδοτούσε γεγονότα και τελικά αποφάσισε να συλληφθεί ο Ρίο (Miguel Herrán).

Γιατί όμως ο Ρίο;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης