X-Factor: Έξαλλος ο Θεοφάνους - «Με τα social media είχες χρόνο να ασχοληθείς;»

Εκνευρίστηκε ο κριτής του X-Factor με διαγωνιζόμενο που είπε πως δεν είχε πολύ χρόνο για πρόβες

Την πρώτη διαδικασία Chair Challenge παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του X-Factor στο Open. Ένα από τα συγκροτήματα που διαγωνίστηκαν ήταν οι «Liak and the cover», το οποίο δημιουργήθηκε από τους κριτές μετά το bootcamp.

Η μπάντα επέλεξε να συμμετάσχει σε αυτή τη φάση του ριάλιτι με το τραγούδι «Κι έμεινα εδώ» του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου που έχει ερμηνεύσει ο Μπάμπης Στόκας. Κατά την ερμηνεία τους, φάνηκε ότι το γκρουπ δεν έχει δέσει τελείως, ωστόσο, όπως επεσήμαναν τόσο ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος όσο και ο Χρήστος Μάστορας, ήταν αξιοπρεπής η εμφάνιση αν και θέλει ακόμα πολλή δουλειά.

Ο Liak τότε απάντησε πως για αυτό φταίει εκείνος, καθώς δεν μένει στην Αθήνα, με τον Γιώργο Θεοφάνους να του απαντά πως αυτό είναι «πρόβλημά του». Στη συνέχεια της κριτικής του, ο γνωστός μουσικός επεσήμανε το γεγονός ότι ο νεαρός αφιερώνει πολύ χρόνο στα social media, αλλά δεν είχε χρόνο -όπως είπε- να αφιερώσει χρόνο στην ουσία του πράγματος.

Ο κριτής ωστόσο του έκανε παρατήρηση σχετικά με το γεγονός ότι αφιερώνει πολύ χρόνο στα social media και όχι στις πρόβες.

«Παρακολούθησα ότι από τις προηγούμενες auditions που κάναμε μέχρι σήμερα, είσαι πολύ ενεργός στα social media. Με εκείνα είχες χρόνο να ασχοληθείς, με την ουσία του πράγματος δεν είχες χρόνο να ασχοληθείς;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Τελικά, παρά την αυστηρή κριτική, ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε την «καρέκλα» στους «Liak and the cover»!

Δείτε όλη την εμφάνιση του συγκροτήματος: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr