Τηλεθέαση: Άγριες Μέλισσες και GNTM έδωσαν μάχη για την πρωτιά

Πρώτη στο γενικό σύνολο η σειρά με 31,1% έναντι 20,5 του ριάλιτι μοντέλων - Δείτε αναλυτικά τι έκαναν εκπομπές και σειρές στις υπόλοιπες ζώνες

Η μάχη της τηλεθέασης την Δευτέρα και την Τρίτη καλά κρατεί καθώς GNMT και Άγριες Μέλισσες κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά. Χθες Τρίτη το κοινό μοιράστηκε για ακόμα μια φορά δίνοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα στο δυναμικό κοινό του GNTM και μια μεγάλη διαφορά υπέρ των Άγριων Μελισσών στο σύνολο.

Κατά τα άλλα στην καυτή prime time ζώνη το Έλα στη θέση μου του Alpha και η Φριτέζα του ΑΝΤ1 σημειώνουν αξιοπρεπή νούμερα στους πίνακες της Nielsen, ενώ το Σπίτι είναι και το Έρωτας μετά βρίσκονται χαμηλά στην προτίμηση του κοινού…





Στην καυτή ζώνη του Prime Time



Αναλυτικά η μάχη της τηλεθέασης στις υπόλοιπες ζώνες

Νωρίς το πρωί
Κατά τα άλλα στις υπόλοιπες ζώνες από νωρίς το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν πρώτος και χωρίς αντίπαλο καταγράφοντας 20,8% στο γενικό σύνολο.



Πρωινή ζώνη
Σκληρή η μάχη που δόθηκε στην πρωινή ζώνη. Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της στο δυναμικό κοινό σημείωσαν 18,8% ενώ οι Αταίριαστοι στο σύνολο σημείωσαν 22,1%.



Μεσημεριανή ζώνη
Βίκυ Καγιά, Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια παρακολούθησαν το μεσημέρι οι τηλεθεατές οι οποίοι ήταν μοιρασμένοι με πολύ μικρές αποκλίσεις.



Απογευματινή ζώνη
Το απόγευμα η σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα Χωρίς Όνομα κρατάει στα σκήπτρα. Σκυτάη παίρνει το Still Standing ενώ ο Τροχός της Τύχης ακολουθεί σημειώνοντας αξιοπρεπή νούμερα.



Δελτία Ειδήσεων
Στα δελτία ειδήσεων ο ΑΝΤ1 έχει τους περισσότερους τηλεθεατές ενώ Alpha, STAR και ΣΚΑΪ ακολουθούν με μικρές διαφορές.



Μετά τα Μεσάνυχτα
Οι ιστορίες ποδοσφαίρου είναι πιο δυνατές από τις ιστορίες της Ελεονώρας Μελέτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr